Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu dizisinin 19. yeni bölümünde Karsu ile Hasan karşı karşıya geliyor!

Sandık Kokusu dizisinin 19. yeni bölümünde Karsu ile Hasan karşı karşıya geliyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi Sandık Kokusu’nun 19. yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Irmak’ın Adnan’ın yasadışı işleriyle ilgili belgeleri teslim edip onu yakalattığı tanıtımda Atilla’nın Hasan’a “Karsu’ya en ufak bir şey yaparsan dağıtırım burayı!” demesi gerilimi yükseltiyor.

Karsu, Hasan’ın dükkanına gidip onunla sert bir konuşma yaparken, Reha’nın tehditkar sözleri yeni bölümde yaşanacaklara dair merakı artırıyor.

Karsu’nun annesinden aldığı telefon sebebiyle gözyaşlarını tutamaması dikkat çekerken, Karsu’nun aldığı haberin ne olduğu akıllarda soru işareti bırakıyor.

Dizinin geçen hafta yayınlanan 18. bölümün finalinde önemli olaylar yaşanmıştı. Geçen hafa bölümün finalinde Hasan, Karsu ve Atilla’nın dükkanının karşısına kebapçı açarak herkesi şoke etti.

Karsu ve Hasan ilk kez karşı karşıya gelirken, Atilla’nın bu durum karşısında ne yapacağı merak konusu oldu. Hasan’ın bu hamlesi yaşanacaklara dair heyecanı ise giderek artırdı.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.

“Sandık Kokusu” dizisinin başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.