Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, annesi izin verince, ilk kez fotoğrafını paylaştı

Eda Ece, annesi izin verince, ilk kez fotoğrafını paylaştı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile izleyenlerin beğeniyle izlediği bir isim Eda Ece. Oyuncu, daha önce başka pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştı ama Yıldız karakteri, muhtemelen kariyerinde önemli bir dönemeç olacak.

Dizideki Yıldız karakterine kattıklarıyla birlikte oyuncunun başarılı performansı, dram ve entrika dolu Yasak Elma’yı bambaşka bir yere taşıdı. Yıldız’ın ilginç tavırları, sözleri, adeta sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Eda Ece’nin başarılı performansıyla her hafta onun yer aldığı bölümler, ayrı bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Temmuz ayının ortasında başlayan yeni sezon çekimleri durmadan sürüyor.

Eda Ece’nin de bu yoğun süreçte yorgun düştüğü ve hastalandığı geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla ortaya çıkmıştı. Bir kaç gün evinde dinlenen oyuncu, son olarak yeni doğan yeğeni ile çekilen bir fotoğrafıyla dikkat çekti.

Eda Ece, annesi izin verince, ilk kez fotoğrafını paylaştı 8

Ailesi ile çok fazla paylaşım yapmayan oyuncunun Esra Ece ve Ada Ece isimli iki ablası var. Eda Ece, takipçilerine bir sürpriz yaparak bugün annesi ve en büyük yeğeninin fotoğrafını paylaştı instagram sayfasında.

Annesinin pek de sosyal medyada görünmekten hoşlanmadığını ama ondan izin alıp bu fotoğrafı paylaştığını da not düştü oyuncu.

İşte Eda Ece’nin annesi ve yeğeni..

Eda Ece, annesi izin verince, ilk kez fotoğrafını paylaştı 9