Ana sayfa Güncel Haberler Eda Ece eteğindeki incileri döktü, bu mesajı size iyi gelecek!

Eda Ece eteğindeki incileri döktü, bu mesajı size iyi gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, son dönemde okuduğu ve etkilendiği kitapları takipçileri ile paylaştı.

Kitap okumanın önemine işaret eden Eda Ece, düşüncelerinize doğru bakış açıları getiren ve iyileştirme gücüne de sahip olduklarını belirttiği kitapları tanıttı ve hayranlarına tavsiye etti.

İşte Eda Ece’nin dikkat çeken paylaşımı:

Merhaba iyi pazarlar❤️?Her şeyi izlemeyi sevdiğimiz bir zamandayız ama kitap okumanın verdiği sessiz ve derin konsantrasyonun ve o dinginlik içinde bir şey öğrenmenin etkisi başka. Okumak, Zihnin huzura erme anlarından biri, bir de böyle ruhumuza yarayan kitaplarsa, çok iyi geliyor. Aşağı sıradaki 3 kitap düşüncelerimize doğru bakış açıları getiren ve iyileştirme gücüne sahip kitaplar, çok tavsiye ediyorum. Yukardaki kitap ise @lenadunham ın genç bir kadın olarak tecrübe ettiklerini yazdığı kitabı, beni eğlendiriyor ve yaratıcı bir kız olduğu için onu seviyorum. Size de iyi gelmelerini dilerim? #kitap #kitapönerisi #mindfulness #frommybookshelf #booksuggestions

Eda Ece eteğindeki incileri döktü, bu mesajı size iyi gelecek! 7