Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece ile Hande Doğandemir huzuru bakın nerede buldu!

Eda Ece ile Hande Doğandemir huzuru bakın nerede buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece ile, en son Kırmızı Oda isimli tv8 dizisinde Nesrin karakterine hayat veren Hande Doğandemir, sosyal medyada da yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken iki başarılı oyuncu…

Eda Ece aktif bir şekilde instagram hesabından günlük yaşamı ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Zaman zaman dizisi hakkında bazen de özel çekimlerden pozlarını yayınlayan oyuncu, böylelikle takipçileri ile sürekli etkileşim halimde bulunuyor. Eda Ece’nin yeni paylaşımı ise yeşillikler arasında geldi. Oyuncu doğanın içinde ne kadar huzurlu ve mutlu olduğunu bu pozuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Takipçileri, “Çok güzelsin” diye yorum bıraktı ve huzurlu olmasından da mutluluk duyduklarını belirttiler.

Eda Ece ile Hande Doğandemir huzuru bakın nerede buldu! 8

Doğa ile iç içe olmayı seven bir başka isim ise Hande Doğandemir… Ünlü oyuncu da instagram hesabından yine yeşillikler içinde bir serada çekilen fotoğrafını paylaştı.

“Benim mutlu olduğu yerim” anlamına gelen İngilizce bir mesaj bırakan Doğandemir, fotoğrafı çeken kişinin ise yakın dostu Seda Türkmen olduğunu belirtti.

Demet Özdemir’in de kalp bıraktığı paylaşıma takipçilerden de binlerce beğeni yapıldı.

Eda Ece ile Hande Doğandemir huzuru bakın nerede buldu! 9