Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Ece öpüşmek istemiyor ama mecbursa en ateşli öpüşmede sorun çıkartmıyor!

Eda Ece öpüşmek istemiyor ama mecbursa en ateşli öpüşmede sorun çıkartmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel – Analiz – Son yılların hakkında en çok konuşulan ünlü isimlerinden birisi de Eda Ece… Özellikle Yıldız Argun karakteri ünlü oyuncu açısından tam bir çıkış projesi oldu.

Daha önce Pis Yedili dizisindeki Cimbom karakteri ile benzer bir çıkış yakalayan Eda Ece, kendisini asıl bulduğu ve doğaçlama sahneleriyle de farklılık kattığı Yıldız karakteri ile adeta patlama yaptı.

Hatta, günlük hayatın sıkıntılarından Yıldız Argun karakterine girerek kurtulduğunu, bunun kendisini motive ettiğini de düşünüyor.

Yıldız, sadece ekran başındaki izleyicilerin değil Eda Ece’nin de motivasyonunun bir hayli yükseltmekte.

Eda Ece öpüşmek istemiyor ama mecbursa en ateşli öpüşmede sorun çıkartmıyor! 7

Tabii ki bu noktada yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile kurduğu set iletişiminin de önemli bir payı var. Yönetmenin izin vermesi ile senaryo dışına çıkan Yıldız’ın bazı hareketlerini, sözlerini, jestlerini Eda Ece’nin doğaçlama yaptığını da bilmeyenler için hatırlatalım.

Birçok kadın oyuncu gibi Eda Ece’yi zorlayan durumlar da var… Özellikle öpüşme sahneleri ünlü oyuncu için bir stres kaynağı…

Eda Ece açık açık diyor ki, “Öpüşmek istemem. Kimsede isteyerek yapmıyor”…

Aslında bu sözler dizi sektöründe özellikle kadın oyuncular açısından büyük bir sınav niteliği taşıyor.

Tabii ki profesyonellik gereği böyle bir sahne gelirse de Eda Ece öpüşmekten geri durmuyor.

Bunu Yasak Elma dizisinin 20. bölümünde Kemal ile öpüşmesindeki ateşli sahneden anlayabilirsiniz. O sahne videoda…

Eda Ece, ” Neyse ki kariyerimde çok az başıma geldi.İnşallah gelmez, ama oyuncu ne gerektiriyorsa onu yapmak durumunda. Bunun tersi bir şey söylemek de acemice olur” diyerek de profesyonelliğini konuşturuyor.

Sonuçta kadın oyuncular için büyük sınav olan öpüşme sahneleri Eda Ece açısından da sıkıntı.Ama profesyonelce işini yapmak ve gerekirse en ateşli öpüşme sahnelerinde de oynamayı işi olarak gören ünlü oyuncu, bunun tersi bir düşüncenin de acemilik olacağına değinmekte.