Ana sayfa Sosyal Medya 7 yıl sonra bile acısı taze… Cansu Dere, yıllar önce aynı dizide oynadığı usta ismi unutmadı…

7 yıl sonra bile acısı taze… Cansu Dere, yıllar önce aynı dizide oynadığı usta ismi unutmadı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Aradan yıllar geçti ama ne o dizi, ne Cansu Dere’nin oradaki rolü, ne de usta isim unutulmadı! Bahsettiğimiz dizi Ezel. 2009-2011 yılları arasında yayınlanmıştı. Hala Cansu Dere’ye hayranları o dizideki ismi Eyşan olarak hitap ediyor kimi zaman sosyal medyada.

Üstüne başka başka projelerde yer aldı ve o karakterlerle de çok konuşuldu ama ne o Eyşan’ı unuttu, ne de izleyici. Dizide oynayan tüm oyuncuların etkisinden hala çıkamadıkları bir isim de şüphesiz Tuncel Kurtiz. Usta Oyuncu, hem oyunculuğuyla hem de insani yönüyle hala genç meslektaşları tarafından anılıyor.

7 yıl sonra bile acısı taze... Cansu Dere, yıllar önce aynı dizide oynadığı usta ismi unutmadı... 9

Kurtiz, dizideki Ramiz Dayı karakteriyle de hafızalara kazındı. Ömrü hayatı boyunca pek çok yapımda rol aldı. Oyunculuğu, üstatlık seviyesindeydi ve çok sevilen, saygı duyulan bir isimdi. Onu 2013 yılının 27 Eylül günü kaybetmiştik.

7 yıl sonra bile acısı taze... Cansu Dere, yıllar önce aynı dizide oynadığı usta ismi unutmadı... 10

77 yaşında vefat eden Kurtiz’in cenazesine on binler katıldı. Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ, Yiğit Özşener, Okan Yalabık, Yılmaz Köksal, Tarık Akan gibi oyuncuların yanı sıra, Ezel dizisinde birlikte oynadığı Kenan İmirzalıoğlu da oradaydı. Uzun süredir Kaz dağlarında yaşıyordu Kurtiz ve cenazesi de Balıkesir Edremit’e bağlı Çamlıbel’de defnedildi, o çok sevdiği topraklarda.

Aradan geçen 7 yıla rağmen hala hatıralarda Tuncel Kurtiz. Meslek hayatında kendisi için önemli bir yeri olan Kurtiz’i Cansu Dere de sosyal medya hesabından onunla bir fotoğrafını paylaşarak selamladı ölüm yıldönümünde.

Dere, vefalı tavrıyla takdir görürken bir ödül törenindeki fotoğrafına “Seni özleyerek geçirdiğimiz bir yıl daha” notunu düştü.

İşte o paylaşım:

7 yıl sonra bile acısı taze... Cansu Dere, yıllar önce aynı dizide oynadığı usta ismi unutmadı... 11