Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Yasak Elma dizisinden sıkıldı mı?

Eda Ece, Yasak Elma dizisinden sıkıldı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını ünlü oyuncu Eda Ece’nin üzerinde de önemli bir etki bıraktı. Mart ayının ortalarından bu yana evinde kendisini karantinaya alan Eda Ece, yaşadıklarını sorgulayan bir paylaşımda bulundu. 3 sezondur Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran oyuncu, özgürlüğün önemine değinen sözler söyledi.

Ünlü oyuncu, uyku uyuyamadığı gece yarısı yaptığı paylaşımla şaşırttı. Londra’da çekilen bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, sözleriyle bir hayli şaşırttı. O dönemde 2 yıl dizilerde rol almadığını ifade eden Eda Ece, “2 yıldır dizide oynamıyordum, saçlarım ah o güzel saçlarım, daha özgürdüm. Hayat daha iyiye gidiyor musun? Arada bir emin olamıyorum” diye mesaj bıraktı.

Eda Ece’nin bu sözleri yoğun bir tempo ile çalıştığı Yasak Elma dizisinden ve şu an içinde bulunduğu döngüden memnun olmadığı iması mı taşıyor? İşte bu soru hayranlarının aklına takılı kaldı. Hayatı da sorgulayan ifadeler kullanan Eda Ece, özgür olmanın kıymetini de anlattı.

Eda Ece’nin sözlerinin tamamı şöyle:

“Uykular haram yazma Eda… Bu fotoğraf çekildiğinde Londra’daydım, tek başımaydım, İspanya’dan boynumdaki dünya simgeli kolyeyi getirtmiştim çok seviyordum. Şimdi pek takmıyorum. 2 yıldır dizide oynamıyordum, saçlarım ah o güzel saçlarım, daha özgürdüm. Hayat daha iyiye gidiyor musun? Arada bir emin olamıyorum. Hangi hayat daha iyi! Seçim mi kader mi, sana onu seçtiren şey de kaderin bir oyunu mu? Her konuda; saçın, başın, kalbin, zihnin, işin gücün hepsi dahil… Hepsinde özgür olmak bu hayattaki en güzel şey. Ne kadar özgürüz, ne kadar bağımlıyız; kötü eleştiriden tut, işe güce, bu dünyanın her türlü tuzaklarına, duygularımıza, başkalarına. Özgür olmak, özgür bakmak, özgür düşünmek, özgürce yaşamak, kendini her şeyden sıyırıp özgürleştirebilmek mutluluğun en büyüğüdür. Buna eminim.”

Eda Ece, Yasak Elma dizisinden sıkıldı mı? 7