Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Yasak Elma’nın reytingi ile mest oldu!

Eda Ece, Yasak Elma’nın reytingi ile mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin 68.bölümü dün akşam izleyicilerle buluştu. Dizi totalde 4. sırada ve ABC1 grubunda da yine 4. sırada yer alırken, AB grubunda 3.’lük başarısı geldi. Pazartesi reytinglerinde en çok izlenen dizi Sefirin Kızı oldu. Çukur ise AB hariç en çok izlenen ikinci dizi idi. Yasak Elma AB grubunda Sefirin Kızı’ndan sonra ikincilik elde etti. Diğer 2 grupta ise günün üçüncü dizisiydi.

Yasak Elma’nın Çukur’u geçerek en çok izlenen 2. dizi olması ekibi de bir hayli mutlu etti. Eda Ece instagram hesabından yaptığı paylaşım ile reyting sevincini takipçileri ile paylaştı.

Şevval Sam ile birlikte poz veren oyuncu, “Dün akşam bizi izlediğiniz ve şahane ratingler alıp 8.91 leri bize 3. Sezonda gösterdiğiniz için, her hafta yaptığınız güzel yorum ve paylaşımlar için size çok çok çok teşekkür ederiz canım seyirci! Çok teşekkürler! Yıldız’ı oynamayı çok seviyorum biliyosunuz, Endo’mu da…” diye yazdı.

Ender ve Yıldız’ın dizideki işbirliğinden mutlu olan Yasak Elma hayranları, ikinin set dışında da çok sıkı bir arkadaş olmalarından memnun.

Eda Ece’nin takipçileri iki ünlü isme de hayranlıklarını yorumlarıyla gösterdi.