Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece yine şaşırtmadı, yeni misyonuyla kendine yakışanı yaptı!

Eda Ece yine şaşırtmadı, yeni misyonuyla kendine yakışanı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin Yıldız Argun’u Eda Ece, sosyal konulara, çevreye ve hayvan haklarına çok duyarlı bir isim. Oyuncu, geçtiğimiz aylarda dizinin çekimlerinin yapıldığı bölgede rastladığı 5 minik yavru köpeğe sahip bulmak için büyük uğraş vermiş ve başarmıştı. Yavru köpeklerden birisini de Demet Özdemir almıştı.

Eda Ece, kendisine yeni bir misyon daha üstlendi. Avustralya’da yaşanan ve büyük bir felakete dönüşen orman yangınlarında 500 milyon canlı yok oldu. 25 insan yaşamını yitirdi. Yangınlar hala devam ediyor. Eda Ece de instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla doğayı korumamız gerektiğine yönelik mesajlar veriyor.

Eda Ece yine şaşırtmadı, yeni misyonuyla kendine yakışanı yaptı! 8

Instagram hesabının hem hikaye bölümünden hem de normal post olarak paylaşımlarda bulunan Eda Ece, doğanın yaşamın devamı için ne kadar önemli olduğunu takipçilerine anlatmaya ve farkındalık yaratmaya çaba harcıyor.

Geçmiş dönemde çekilen bir fotoğrafını paylaşan Eda Ece, “Okyanusun içindeyim bu fotoğrafta. Sihir gibi. Üstelik gerçek. Filtresiz. En güzel fotoğraflarım doğada çekilenler” diye yazdı.

Eda Ece yine şaşırtmadı, yeni misyonuyla kendine yakışanı yaptı! 9

Oyuncu bir başka mesajında ise küresel ısınmayı hiç önemsemeyenlere yönelik bir mesaj verdi. Avustralya’da kurtarılan hayvanların insanlarla bir arada yaşama tutunmasının görüntüleri etkileyiciydi.

Eda Ece, şu mesajıyla dikkat çekti:

“Küresel ısınmayı hiç takmayanlar, doğadaki her değişim tüm canlıları etkiler. Sen de bir canlısın ve bu doğanın bir parçasısın doğayı korumaya kendinden başla. Çöpüne, plastiğine, suyuna kadar özenli yaşa. Havayı kirleten, dengeyi bozan büyük şirketler, devletler utandırdı sizi, artık değişin, bilinçlen. Doğayı, canlıları, kendini koru ey insanoğlu. Yarım milyar canlı gitti, içim parçalandı. Bunun dünyanın dengesine bedeli olur ah…”