Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin büyük hayranlık beslediği dünyaca ünlü kadın kim?

Eda Ece’nin büyük hayranlık beslediği dünyaca ünlü kadın kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eda Ece, dünyaca ünlü oyuncu – yazar ve senarist Carrie Fisher’in hayranı olduğunu instagram hesabından açıkladı.

Fisher’in sözlerinin gücünü içtenliğinden aldığını yazan Eda Ece, “Onun gibi kadınları çok seviyorum” diye mesaj yazdı.

Hayatın önlerine çıkardığı sorunları aşan bu tür kadınlara olan hayranlığını sergileyen ifadelerde bulunan Eda Ece, çok sınavdan geçmiş insanların önemine de işaret etti.

İşte Eda Ece’nin paylaşımı:

Carrie Fisher’ın sözlerinin gücü, içtenliği! Onun gibi kadınları çok seviyorum! Hayat önlerine bir sürü zorluk çıkarsa da; sorgulayan akıllarını, atan kalplerini, içtenliklerini, varlıklarını kaybetmeyip daha güçlü ve bilge oluyorlar. Çok sınavdan geçmiş her insan, hiçbir şey yaşamamış her insandan daha iyidir. Dinlemeye, okumaya, izlemeye değer herkesin içi, dolup taşmalı. #happybirthday #CarrieFisher #womenpower #human ❤️

Eda Ece'nin büyük hayranlık beslediği dünyaca ünlü kadın kim? 7

Carrie Fisher, 21 Ekim 1956 tarihinde Beverly Hills, Kaliforniya, ABD’de dünyaya geldi.Carrie Fisher 2 yaşında iken anne babası boşanmıştı. Londra’da Central School of Spench and Drama okulunda 18 ay tiyatro ve sinema eğitimi gördü. Kariyeri boyunca 10 kitap yazdı. Dizi ve sinema filmi senaryoları yazdı.

Ayrıca oyuncu olarak da Star Wars dahil çok sayıda filmde birbirinden farklı filmde rol aldı.

1975 – 2017 yılları arasında toplam 45 dizi ve sinema filminde boy gösterdi.23 Aralık 2016 tarihinde uçakta kalp krizi geçirdi ve 27 Aralık günü ise hastanede yaşamını yitirdi.