Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tarık Emir Tekin, Kanal D’nin Sadakatsiz dizisine minnettar!

Tarık Emir Tekin, Kanal D’nin Sadakatsiz dizisine minnettar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tarık Emir Tekin ismi Sadakatsiz dizisindeki Selçuk karakteri ile birlikte daha çok konuşuluyor. Şevval Sam’ın oğlu olması bir yana, sergilediği güçlü performans ile oyuncu kendisini gösterdi ve geniş bir kitlenin hayranlığını kazandı.

Sadakatsiz dizisinin de iyi gittiğini söyleyen Tarık Emir Tekin, yapımcı Medyapım’a da övgüde bulundu. Oyuncu, dizinin tüm ekibinden de çok şey öğrendiğini belirterek ekip arkadaşlarına övgülerde bulundu.

Oyuncu, “Benim açımdan çok güzel gidiyor, ben çok keyif alıyorum. Medyapım harika bir yapım şirketi ile çalışıyoruz. Harika bir projenin içinde olduğumu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kendisine çok güzel yön gösteren insanlarla çalıştığını ve tüm ekibin kıymetli olduğunu belirtti. Ortaya konulan dizinin izlemesinin ve içinde bulunmasının çok kıymetli olduğuna değindi.

Kendisine gelen senaryolardaki karakterlerde olabildiğince özgün olmasını istediğini belirten Tarık Emir Tekin, tiyatro geçmişinde de böyle yaklaştığını anlattı.

Güzel bir senaryo olduğu taktirde o senaryoya ne verebileceğini düşünüp o şekilde devam etmek istediğini anlatan Tarık Emir Tekin, şu anda tüm yoğunluğunu Sadakatsiz dizisine verdiğini ve kendisinin ilgilendiği başka bir proje de olmadığını söyledi.