Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin telefon kılıfında kimin olduğunu tahmin edin!

Eda Ece’nin telefon kılıfında kimin olduğunu tahmin edin!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, sosyal medyanın da etkin bir kullanıcısı. Oyuncu, hem dizinin setinden kamera arkası pek çok video ve fotoğraf paylaşarak izleyenleri mutlu ediyor hem de diziye olan ilgiyi de kendisine olan hayranlığı da üst sıralara taşımaya devam ediyor.

Eda Ece’nin Yasak Elma dizisinde Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile dostluğunu da bilmeyen yok. Her ne kadar dizide kanlı bıçaklı da olsalar kamera arkasında durum bambaşka. Ece, kadın oyuncular arasındaki bu sıkı dostluğu da paylaşımlarıyla ortaya koyuyor.

Eda Ece’nin sosyal medya hesabını takip edenler, onun bir kişiyi daha paylaşmadan duramadığını biliyor artık. O da 40 günlükken sete gelen ve kucağından indirmediği küçük oyuncu Kuzey Gezer.

Minik Kuzey’in adeta manevi annesi gibi olan Eda Ece, ona olan sevgisini de her fırsatta göstermekte. Dizide oğlu Halit Can’ı oynayan Kuzey bebeği o kadar çok seviyor ki onun fotoğrafını bile telefon kılıfına koydurmuş.

Eda Ece’nin bir aynadan yaptığı çekim sırasında telefonun arkasındaki fotoğraf dikkatlerden kaçmadı. Herkes bir yana, Kuzey bir yana adeta…

İşte Eda Ece’nin o paylaşımı:

Eda Ece'nin telefon kılıfında kimin olduğunu tahmin edin! 7