Ana sayfa Sosyal Medya “Bütün zorluklara rağmen…” Canan Ergüder’den Menajerimi Ara’ya konuk olan İrem Derici’ye müthiş destek!

“Bütün zorluklara rağmen…” Canan Ergüder’den Menajerimi Ara’ya konuk olan İrem Derici’ye müthiş destek!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisine bu akşamki 13. bölümde İrem Derici konuk oluyor. Ünlü şarkıcı, daha önce de diziye konuk oyuncu olarak gelmiş ve oyunculuk yapamadığı nedeniyle kimi eleştiriler almıştı ama pek çok izleyici de bu eleştirilere karşın Derici’yi dizide görmekten çok mutlu oldu. Kahkaha dolu anlar yaşatan Derici, bir kez daha geliyor diziye.

Geçtiğimiz hafta dizinin oyuncularından Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın koronavirüs’e yakalanmaları nedeniyle dizinin çekimlerine ara verilmiş ve yeni bölümü yayınlanmamıştı. Eldeki stok bölüm bu akşam yayınlanacak.

Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın şu anda evlerinde karantinada oldukları ve tedavi gördükleri tahmin ediliyor. Ayşenil Şamlıoğlu’nun ise karantina sonrası testi negatif çıktı. Çekimlerine Ahsen Eroğlu olmadan başlayacak dizinin ama bu akşam son yer aldığı bölümü izleyeceğiz. Genç oyuncu iyileşince yeniden dönecek.

"Bütün zorluklara rağmen..." Canan Ergüder'den Menajerimi Ara'ya konuk olan İrem Derici'ye müthiş destek! 8

Yeni bölümde ise Dicle, İrem Derici’yi magazin basınından kaçırmaya çalışırken komik anlara neden oluyor. Tuvalete saklanan ikilinin başından geçen anlar, yıllar önce basından kaçmaya çalışan Hande Ataizi’nin tuvalet penceresinden sıkıştığı anlara gönderme yapıyor.

İrem Derici’nin bu akşamki bölümde yer alacağı sahneler merakla beklenirken, dizide Feris karakterini oynayan Canan Ergüder’den oyuncuya destek geldi.

Ergüder, instagram’dan Derici ile sette çekilen bir fotoğraflarını paylaşarak yaşanan bütün zorluklara karşılık İrem Derici’nin ‘aslanlar gibi’ oynadığı söyleyerek kendisine de bölüm öncesinde büyük desteğini göndermiş oldu.

Bu arada koronaya yakalanan Derici’ye de ‘acil şifalar’ diledi.

İşte Ergüder’in paylaşımı:

Bu bölümde yaşadığımız bütün zorluklara rağmen aslanlar gibi oynayan @iremderici ye selamlar, sevgiler ve acil şifalar????

"Bütün zorluklara rağmen..." Canan Ergüder'den Menajerimi Ara'ya konuk olan İrem Derici'ye müthiş destek! 9