Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’ye Demet Özdemir desteği!

Eda Ece’ye Demet Özdemir desteği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Eda Ece, kariyerinin en iyi noktasında bulunuyor.Oyuncu bugüne kadar bulduğu fırsatlar içinde Yasak Elma kadar değerlisini elde edememişti. Bunun da farkında olan oyuncu, Yasak Elma’nın kendisine kattıklarının da farkında.

Demet Özdemir ise Erkenci Kuş’tan sonra yine başarılı bir proje olan Doğduğun Ev Kaderindir’de yer alıyor. Eda Ece ve Demet Özdemir yakınlığını bilmeyen yok. İki ünlü isim her daim birbirlerine destek de olmaktan geri durmuyorlar.

Bu desteği sosyal medyada da görebilirsiniz. Elele dergisinin Mart ayı sayısına özel pozlar veren Eda Ece, instagram hesabından “Elele Mart” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Eda Ece'ye Demet Özdemir desteği! 9

Demet Özdemir’in bu paylaşımına kalp emojisi ile yanıt veren Demet Özdemir, arkadaşına bir kez daha destek oldu. Eda Ece de aynı şekilde yanıt verdi.

İki ünlü ismin hayranları dostluklarının daim olmasını ve birbirlerine desteklerinin de çok güzel olduğunu belirten yorumlar yaptı.

İkili daha önce de sıklıkla birbirini sosyal medyada destekliyor ve aralarında sıkı bir bağ olduğunu da gösteriyor.

Eda Ece'ye Demet Özdemir desteği! 10

Elele Dergisi, bahar mevsimini Yasak Elma’nın yıldızı Eda Ece ile karşıladı.

Kariyerinin zirvesinde bulunan oyuncunun röportajı ve film afişi tadındaki fotoğraflarını dergide bulabilirsiniz. Oyuncu, “Yıldız’ı Parlıyor” başlığı ile öne çıkartıldı.

Eda Ece'ye Demet Özdemir desteği! 11