Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Taşpınar hakkında bu kadar harika bir analiz daha olamaz!

Eda Taşpınar hakkında bu kadar harika bir analiz daha olamaz!

tarafından ker_def

Milliyet Cadde yazarlarından Özay Şendir, Eda Taşpınar vakasına ışık tutan harika bir analize imzasını attı.

“Geldim gidiyorum kadın hala güneşleniyor” başlıklı analiz yazısında sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın yıllardır güneşte yanma haberleriyle gündem olmasının garipliğine değindi.

İşte Özay Şendir’in ibretlik Eda Taşpınar analizi:

“Eda Taşpınar’a dair okuduğum ilk haber, Bodrum’da bir iskelenin üzerinde saatlerce ve günlerce güneşlenmesi olmuştu. Üzerinden en az 15 yıl geçmiştir. Sonra Anadolu Ajansı ekranında gördüğüm, Bodrum’da çıkan bir yangında kedisini kurtarmak için uğraşırken hayatını kaybeden bir hanımefendinin haberi dikkatimi çekmişti. Ya 2006 ya da 2007 senesiydi, ‘Bodrum’da yanan bedenler’ diye yazmıştım Sabah’taki köşemde, Taşpınar iskelede güneşin altında yanarak her gün haber oluyor, kedisini kurtarmak için alevler arasında kalan kadın haber olamıyor…

Aradan bunca yıl geçti Taşpınar, hâlâ yanıyor, haber oluyor ve gariptir, yaşlanmıyor da… Moda konusunda bu kadar iyi eğitim almış, dünyanın en ünlü markalarıyla çalışmış birinin, Türkiye’deki ününü güneşlenmeye borçlu olması bana garip geliyor. Kabahat onda mı yoksa söz yerine bedeni öne çıkarma kolaycılığına düşen medyada mı, hâlâ karar veremedim…”