Ana sayfa Sosyal Medya EDHO’da İlyas ve Behzat’ın sırrını Emir Benderlioğlu verdi!

EDHO’da İlyas ve Behzat’ın sırrını Emir Benderlioğlu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin en sevilen karakterlerinden ikisi kuşkusuz İlyas ve Behzat… Bu ikilinin sohbetleri de sahneleri de izleyicileri kendisinden geçiriyor… Hatta önceki sezon ikilinin Ankara havası eşliğindeki oyun oynadıkları anlar da büyük ilgi görmüştü.

Emir Benderlioğlu dizide Behzat karakterine hayat veriyor. Ozan Akbaba’nın canlandırdığı İlyas karakteri ile Behzat arasında yaşananlar sosyal medyada da çok konuşuluyor. Benderlioğlu, “Bize gelen yorumlar çok güzel. Çok şükür, insanlar teveccüh ediyorlar. Çok güzel şeyler yazıyorlar. Ben bir tane bugüne kadar kötü bir yorum okumadım” diye konuştu.

Behzat ile İlyas karakterlerinin zıtlıkları sayesinde iyi bir ikili olduklarının altını çizen Emir Benderlioğlu, şöyle konuştu: “Bu ikili gerçekten text üzerinde çok iyi yazılan senaryo. Hem de Ozan kardeşimizin çok iyi oyunculuğu benim de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmam ile gerçekten çok farklı bir yere oturdu.”

Behzat tatlı sert bir karakter. Çok duygusal bir karaktere hayat verdiğini anlatan Emir Benderlioğlu, duyguları ile hareket ettiğine vurgu yaptı. Oyuncu, “Birazcık da bizim halkımıza daha çok hitap ediyor. Çünkü biz çok duygusal bir milletiz. O anlamda Behzat ile güzel bir empati kuruyorlar diye düşünüyorum” dedi.

Ankara’dan büyük destek alan oyuncu, daha yaşayan bir karakter yapmaya çalıştığını, o nedenle de sevildiğini ifade etti. Ankara havasının yeniden dizide sahnede yer alması istekleri vardı. Emir Benderlioğlu, “Yazarlarsa oynarız. Ben Ankara havası oynamayı severim. Ben de Ankaralı olduğum için” dedi.