Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da asıl başrol başka!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da asıl başrol başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ilk 5 sezonunu çok iyi geçirdi. Dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizide çok önemli oyuncular bulunuyor.

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Sevil Akı ve Emir Benderlioğlu, 6. sezon ile ilgili bilgiler verdi. Emine karakterine hayat veren Sevil Akı, “İnanın her sene aynı heyecan ile başlıyor. Çünkü bizim dizimizde her zaman başrol senaryo. O senaryoda yeni gelen oyuncularla buluştuğunda neler yaşayacağız, hepimiz çok merak ediyoruz” diye konuştu.

Rollerinin yeni gelen karakterlerle dönüşebildiğine vurgu yapan Sevil Akı, bu nedenle her şeyin kendileri açısından da büyük bir sürpriz oldu. Dizinin bir başka etkili karakteri Behzat Façalı’ya hayat veren Emir Benderlioğlu da dikkat çeken ifadeler kullandı.

Oyuncu, izleyicilerin artık şaşırmaya alışkın olduklarını ifade etti ve şöyle konuştu:

“Çünkü bizim dizinin senaryosu o anlamda ‘acaba şimdi ne olacak’ diye diken üstünde tüten bir senaryomuz var. Bu sezon da öyle olacak. Kaldığımız yerden bütün dinamizmimizle, bütün tempomuzla beraber devam edeceğiz. Çok keyifli bir sezon onları bekliyor. Emin olabilirler.”