Ana sayfa Sosyal Medya EDHO’nun gözde isimleri Emir – Ceren Benderlioğlu çifti ilk görüşte aşkı tattı!

EDHO’nun gözde isimleri Emir – Ceren Benderlioğlu çifti ilk görüşte aşkı tattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sevilen isimleri Ceren ve Emir Benderlioğlu çifti, hayranlarından büyük ilgi görüyor. Dizide birbirlerine bağlı Ömür ve Behzat isimli iki kardeşe hayat veren çift, etkili performanslarıyla da akıllara çokta yazıldı…

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Emir Benderlioğlu, bu aşkın nasıl başladığı ile ilgili detayları anlattı. Ankaralı olan ve dizide Ankara havasında sergilediği performans ile hayranlık uyandıran Emir Benderlioğlu, sahibi olduğu restorana müşteri olarak gelen Ceren hanım ile birbirlerinin oyuncu olduğunu bilmeden tanıştıklarını anlattı.

“Etkilenme olmuş demek ki” diyerek ilk görüşte birbirlerini fark ettiklerini anlatan oyuncu, aradan 10 yıl geçtiğini hatırlattı.

Ceren Benderlioğlu ise bunun ilk görüşte aşk olduğunu düşünüyor. Oyuncu, “3 basamaklı merdivenden indim. Göz göze geldik, Allah dedim yanıyoruz. 1,5 sene sonra da evlendik. Hemen çıkmaya başlamadık. Aradan 10 ay falan geçti, arkadaşlık yaptık. Ondan sonra Onur Tan’ın setinde tekrardan karşılaşıp çıkmaya başladık” diyerek tanışma hikayeleri ve sonrasında yaşananlarla ilgili detay verdi.

Çıkmaya başladıktan 3 – 3,5 ay sonra evlendiklerini dile getiren Ceren hanım, geçtiğimiz gün de instagram hesabından “İyi ki doğmuşsun adamım” notuyla eşinin doğum gününü kutlamıştı.