Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Emine’si Sevil Akı hayat dersi verdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Emine’si Sevil Akı hayat dersi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Emine karakterine hayat veren Sevil Akı, yapım sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı. Güçlü bir kadın karakterine hayat veren oyuncu, uzun süredir ekiple birlikte ve rolünü de başarıyla canlandırıyor.

Dizi TV programına konuşan Sevil Akı, güzellik ve bakım üzerine açıklamalarda bulundu. Boks yaparak stres atan ve bu konuda bir hayli iyi de olduğunu gösteren Sevil Akı, pandemi nedeniyle bir süredir bokstan uzak kaldığını anlattı.

Boks yapmayı çok sevdiğini belirten oyuncu, biraz yorucu spor olduğu için haftada bir gün yapabileceğini söyledi. Bakımlı ve güzel bir cilde sahip olan oyuncu, bunun sırrının düzenli uyku ve dengeli beslenme olduğunu söyledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Emine'si Sevil Akı hayat dersi verdi! 7

Sevil Akı, “Aslında hiçbir şey yapmıyorum diyebilirim. Özel bir krem bile kullanmıyorum. Bir çocuğum olduğu için düzenli uyuyorum. Onunla beraber erken kalkıyorum. Sigara, alkol yok. Hiçbir şey yok. Düzenli beslenmeye çalışıyorum. Bence dışarıdan alınan etkilerden çok, bünyenize nasıl baktığınız, nasıl yaşadığınız ile çok alakalı” diye konuştu.

Genlerinin de kendisine yardımcı olduğunu belirten Sevil Akı, arayışın kozmetikte değil, yaşam biçiminde olması gerektiğini vurguladı.