Ana sayfa Dizi Haberleri Efe Avcı geldi, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kurtarıcısı Barış Kılıç olacak!

Efe Avcı geldi, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kurtarıcısı Barış Kılıç olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV dizisinde yeni bir dönemin başlayacağının haberi Barış Kılıç ile birlikte geldi… Efe Avcı isimli karakter ile hikayeye dahil olan ünlü oyuncu, dizinin kurtarıcısı olabilecek mi?

Salı akşamları düşen reytinglerin nedeni Baba ve Üç Kız Kardeş isimli dizilerin başlaması. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde ise hikaye yenileniyor ve izleyicilerin yeniden diziye ilgi göstermesi bekleniyor.

Yeni dönemin başlangıcı ise Barış Kılıç’ın diziye katılması ile gerçekleşti… Yıldırım karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı ayrıldı ve Sergen olarak izlediğimiz Sarp Akkaya da önümüzdeki bölümlerde diziye veda edecek.

Evlilik Hakkında Her Şey’de başrolde yer alan Gökçe Bahadır’ın yeni partneri ise bundan sonra Barış Kılıç olacak.

Efe Avcı geldi, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kurtarıcısı Barış Kılıç olacak! 70

Her salı yeni bölümü merakla beklenen diziye yakışıklı oyuncu Barış Kılıç, Efe Avcı karakteriyle dahil olacak. Peki Efe Avcı nasıl birisi? Varlıklı bir aileden gelen, hırslardan arınmış, hayatı iyi yaşamayı ve yaşamdan zevk almayı bilen, yetenekli ve oldukça başarılı bir aile hukuku avukatıdır.

Herkesle hızlı bir şekilde iletişim kurabilen Efe, kadınlarla ilişki kurmak konusunda ayrıca bir yeteneğe sahip bir adamdır. Yakışıklı olduğunun farkında ve gerektiğinde bunu kullanmaktan çekinmez.

Onun için hayatla mücadele etmeye çalışmak, öleceğini bildiğin halde yaşama dört elle sarılmak kadar anlamsızdır.

Efe karakteri ile Azra’nın hikayede yakınlaşması ve yeni bir aşk başlaması bekleniyor… Barış Kılıç ile Gökçe Bahadır uyumu ve enerjisi de çok merak ediliyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde çok şey değiştirecek bir adım gerçekleşti.