Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane diziler Güneşin Kızları ve Bir Bulut Olsam aynı anda bir ülkede yayınlanacak!

Efsane diziler Güneşin Kızları ve Bir Bulut Olsam aynı anda bir ülkede yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi dünyasının unutulmaz yapımları Güneşin Kızları ve Bir Bulut Olsam yeni bir ülkeyi daha fethetmeye hazırlanıyor. Her iki dizi de Türkiye’de yayınlandığı dönem büyük ilgi görmüş, bugün birer yıldız olan genç oyuncuların kariyerlerindeki çıkışı yapmasını sağlamıştı.

Yayınlanmalarının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala unutulmayan GüneşinKızları ve Bir Bulut Olsam dizileri İspanya’yı fethetmeye hazırlanıyor. Türk dizilerine olan ilgisi çok bilinen İspanyol halkının bu iki diziyi de severek izleyeceği tahmin ediliyor.

Sadullah Çelen’in yönetmenliğini yaptığı Güneşin Kızları dizisinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve Berk Atan yer almıştı. Dizi Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve Berk Atan’ın adını ilk kez geniş kitlelere duyurmasını sağlamıştı.

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gören Güneşin Kızları dizisinin konusu şöyleydi: Evrim Alasya’nın canlandırdığı Güneş 35 yaşında, üç kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kesmişken hayatı bir anda değişir. Emre Kınay’ın canlandırdığı İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul eder. Tabii bu evlilik hem zengin Mertoğlu ailesi hem de Güneş ve kızları için her şeyin değişeceği yeni bir öykünün başlangıcıdır.

Efsane diziler Güneşin Kızları ve Bir Bulut Olsam aynı anda bir ülkede yayınlanacak! 7

2009 yılında yayınlanan Bir Bulut Olsam dizisinde ise Melisa Sözen, Engin Altan Düzyatan, Engin Akyürek, Aslıhan Gürbüz ve Meral Okay rol alıyordu. Bir Bulut olsam dizisi Aralık 2009 tarihinde yayımlanan 29. bölümü ile final yaparak sona ermişti.

Bir Bulut Olsam dizisinin konusu ise şöyleydi: Birleşmiş Milletler’in sağlık programlarında uzun bir süredir çalışan Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan), son olarak Güzelyurt adlı mayınlı bölgenin kıyısında yer alan bir sınır kasabasına gelir. Uzmanlık alanı cerrahi olan Dr. Serdar, bir taraftan bölgenin sağlık ocağında doktorluk yaparken diğer taraftan da Birleşmiş Milletler’in bir görevlisi olarak sivillerden oluşan bir grup gönüllü ile mayınlı sahada çalışmalar yapmaktadır.
Güzelyurt adlı bir sınır kasabasında belediye başkanı Aslan Bulut ve ailesi, kendi kurdukları bu düzende yaşarken bir gün kasabaya gelen doktorun olayların içine dahil olmasıyla, var olan düzende değişmeler gerçekleşir.