Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisi 15. bölümündeki büyük sürpriz!

Ege’nin Hamsisi dizisi 15. bölümündeki büyük sürpriz!

tarafından ker_def

Yangında Yaralanan Deniz, Yoğun Bakıma Alınır… Nuri’nin Alman Nişanlısına Büyük Oyunu… Tekneyle Geziye Çıkan Deniz ve Zeynep’i Bekleyen Büyük Sürpriz…

Ege’nin Hamsisi dizisi 29 Ekim Pazartesi akşamı 15. bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Ekranların en renkli, en eğlenceli, en sıcak ve en bizden aile dizisi “Ege’nin Hamsisi”, izleyenleri hem güldürecek hem de hüzünlendirip onlara aile sıcaklığını ve komşuluğun, arkadaşlığın, dayanışmanın güzelliğini hissettirecek yepyeni bölümüyle TRT 1 ekranlarına geliyor.

Ege’nin Hamsisi’nin 15. Bölümü, 29 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanıyor.

Ege'nin Hamsisi dizisi 15. bölümündeki büyük sürpriz! 8

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Tayfun Güneyer kaleme aldı.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi. Egenin Hamsisi’nde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nin 29 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak olan 15. Bölüm fragmanı ve özeti ise şöyle:

“Şevket’in muhlama dükkanında çıkan yangına gözü kapalı dalıp, Fikret’in dükkanda mahsur kalan ördeklerini kurtaran Deniz, yaralanıp hastaneye kaldırılır.

Bu olayla Karadenizli ailenin sevgisini kazanan ve hem Şevket’in hem de Fikret halanın gözüne giren Deniz, Zeynep’le evlenme yolunda büyük bir aşama kaydetmiş olur.

Fikret’in eski nişanlısı Nuri, Alman nişanlısı Erica’yı Rize’ye götürürse, köydeki anne ve babasının onu istemeyeceklerini çok iyi bildiği için bir plan yapar. Sahildeki çay bahçesinin sahipleri Sevim ve Eşref’e, otelin mutfak işlerini onlara ihale etme karşılığında, birkaç günlüğüne “Rize’den gelen anne ve babası rolünü” oynamalarını teklif eder. Yeni bir gelir kapısına ihtiyaçları olan Sevim ve Eşref, mecburen bu teklifi kabul ederler. Onlar artık hem kıyafetleri hem de konuşma tarzlarıyla tam bir Karadenizlidir.

Bu arada Deniz, müstakbel kayınpederinin gözüne girebilmek için, onun eski balıkçı takasının motorunu tamir eder. Şevket, Deniz’in çok zeki ve akıllı bir mühendis olduğunu görünce, o’na daha da yakınlık duyar. İkili, kaptan ve miçosu olarak, takayla denize açılırlar. Bu gezi müstakbel damat ve kayınpeder arasındaki dostluğu daha da pekiştirir.

Yangın yüzünden dükkanındaki elektrikler kesilen bütün işleri kalan Şevket’e yardım elini uzatan Melahat, ona mutfağını ortak kullanmayı teklif eder. Bu teklife çok sevinen Şevket, malzemelerini alıp, Melahat’ın Egeli mutfağına misafir olur. Biri Egeli, diğeri Rizeli, iki yemek ustası, yan yana çalışırlarken, aralarında yeni kıvılcımlar çakar.

Sevdiği kızı yıllar önce kaybettiği babasıyla tanıştırmak isteyen Deniz, onunla birlikte tekneyle denize açılır… Bu duygusal gezinin finalinde genç aşıkları büyük bir sürpriz beklemektedir…”

Sığacık’ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu…

Ege'nin Hamsisi dizisi 15. bölümündeki büyük sürpriz! 9

EGE’NİN HAMSİSİ (TRT 1)

YAYIN TARİHİ: 29 Ekim Pazartesi 20.00

YAPIMCI: Köprü Film-Ferhat Eşsiz

YÖNETMEN: Ufuk Hakan Eren

SENARYO: Tayfun Güneyer

OYUNCULAR: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Hakan Bilgin, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Buse Meral, Celal Öztürk, Utku Ateş, Uğur Demirpehlivan, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal…

MÜZİKLER: Kalan Müzik