Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir dönemin ünlü oyuncusu Arda Kural’ın son hali, efsane geri döndü dedirtti!..

Bir dönemin ünlü oyuncusu Arda Kural’ın son hali, efsane geri döndü dedirtti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönemin ünlü isimlerinden Arda Kural geçtiğimiz yıllarda yaşadığı sağlık problemleriyle gündeme gelmişti.

Psikoz teşhisi konulmasının ardından uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Kural, 20 gün de Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmüştü.

Mücadelesini hiç bırakmayan oyuncu, 10 yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl TRT1 ekranında yayınlanan Tutunamayanlar dizisiyle ekranlara geri dönmüştü.

O zamanlar, uzun sarı saçları ve kilolu görüntüsüyle dikkat çeken oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla hayranlarını hem şaşırttı hem de son derece mutlu etti.

Bir dönemin ünlü oyuncusu Arda Kural'ın son hali, efsane geri döndü dedirtti!.. 55

Oyuncunun paylaştığı fotoğrafta, eski günlerine döndüğü görülüyor. 2 ayda 14 kilo veren oyuncu, “Eski Arda olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Sosyal medyada gelen mesajlar en büyük motivasyonum” dedi.

Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından; ‘Yavaş yavaş eskiye dönüyorsun!, ‘Bu fotoğrafta eski Arda’yı gördüm, çok tatlısın’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Arda Kural geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda; “Ben hayatı çok zorladım. Bu da insanı hasta ediyor. Kendimi camiada yalnız hissediyordum. Kimse bana kızmasın ama bu camia dürüst değil. Ben o sahteliğin içinde daha fazla yer almak istemedim” açıklamasıyla dikkat çekmişti.