Ana sayfa Dizi Fragmanları Ego dizisi 12. yeni bölümde Sibel ile Erhan arasında yeni gerginlik

Ego dizisi 12. yeni bölümde Sibel ile Erhan arasında yeni gerginlik

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Ego dizisinde geriye sadece 2 bölüm kaldı. 7 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek 12. bölümün ardından, 14 Mayıs’ta ekranda yer almayacak olan dizinin 21 Mayıs’ta 13. bölümü ile birlikte final yapması bekleniyor.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin başrolündeki dizinin etkili bir hikayesi olmasına ve iki oyuncunun ekran uyumu iyi gibi görünmesine rağmen, reytingler hep sıkıntılıydı.

Dizinin setinde iki başrol oyuncusunun yaşadığı gerginlikler de bir süre gündemde yer aldı ve bu durum sinerjiyi olumsuz etkiledi. Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk’un Çarpışma dizisindeki güçlü birlikteliği Ego projesinde tekrarlanamadı. İzleyici ilgisindeki azalmanın nedenlerinden birisinin de bu durum olduğunu söyleyebiliriz.

12. bölümü merakla beklenen dizide; Sibel ve Erhan, Elif’in hayatlarından tamamen çıktığını düşünürken konaktaki akşam yemeğinde karşı karşıya gelmişlerdir. Sibel, Elif’in Erhan’dan vazgeçmediğine emin olmuştur. Fakat artık o da geri adım atmayacak, Erhan için savaşacaktır.

Gerginlik giderek artarken Burhan’ın kalp krizi geçirdiğini öğrenirler. Burhan’ın durumu, Erhan ve Elif’i yeni bir oyun oynamak zorunda bırakır. Erhan ve Elif, Burhan iyileşene kadar birlikteymiş gibi davranmaya karar verirler.

Sibel bu durumu anlayışla karşılamaya çalışsa da, Erhan’ın boş zamanlarını Elif ve Burhan’ın yanında geçirmesi Sibel ve Erhan’ın gerilmesine sebep olacaktır.