Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde 10 bölümlük süreçte izleyicileri en çok etkileyen, tekrar tekrar izlenecek sahne!

Adım Farah dizisinde 10 bölümlük süreçte izleyicileri en çok etkileyen, tekrar tekrar izlenecek sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşan Adım Farah dizisinde hikayenin gidişatı izleyicileri daha da heyecanlandırıyor. Özellikle de 10. bölümde Farah ile Tahir’in ilk kez öpüştüğü sahne, aslında bunun ilk öpüşme olmasından değil, sahnenin gerçeğe yakınlığından dolayı izleyicileri çok etkiledi.

Farah karakterine Demet Özdemir çok alıştı. Engin Akyürek zaten ilk başından bu yana Tahir rolünü özümsemiş ve bir gömlek gibi üzerine giymişti. İzleyicilerin heyecanla bekledikleri aşk sahneleri de böylelikle başlamış oldu. Tahir ve Farah arasındaki öpüşme sahnesinden daha çok birbirlerine bakışları, dokunuşları, mimikleri ve gözlerindeki anlam izleyicileri çok etkiledi.

İşte bu nedenle de bu sahne dizinin hayranları için unutulmaz bir sahne olarak akıllara yazıldı. Sosyal medyada yapılan yorumlara bakıldığı zaman çoğunlukla yabancı dizi hayranlarının sahneye yönelik çok ciddi bir duygusal yorumlar bıraktığını görebilirsiniz.

Zaten Adım Farah dizisi reytinglerde beklenenden daha düşük oranlar alsa bile, yabancı dizi hayranlarının müthiş desteği ile sosyal medyada hızla yayılıyor. Dizinin yurt dışı satışlarının da bu ilgiye bakılırsa çok iyi olması bekleniyor.

Hikayenin güçlü olduğunu, her bölümün heyecanlı ve izleyicileri sıkmayacak şekilde oluşturulduğunu yazan dizi hayranları, iki başrol oyuncusunun da çok iyi seçim olduklarını kanıtladıklarını ifade ediyor. Bu sahneye yorum yazan, kalp bırakan dizi hayranları arasında Türkçe mesajlar çok sınırlı, ancak yabancı dizi hayranları fazlasıyla coşkulu.

Adım Farah dizisinde 10 bölümlük süreçte izleyicileri en çok etkileyen, tekrar tekrar izlenecek sahne! 7

Birçok izleyici ise sezon sonuna yaklaştığımız şu günlerde Adım Farah dizisinin gelecek sezonda da devam edip etmeyeceğini sorgulamaya başladı. Dizi Fox TV’de yayınlandığı için ne olacağına emin olmadıklarını belirten izleyiciler, “Bu diziye final yaptırmak gibi bir aptallık etmesinler” diye paylaşımlar yapıyor.

Diziye yabancı ülkelerdeki Türk dizisi hayranlarının müthiş bir sahiplenme sergilemesi de Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in popülaritesi kadar, hikayenin de beğenilmesinden kaynaklanıyor.

İşte Adım Farah dizisindeki 10 bölümlük süreçte izleyicileri en çok etkileyen ve akıllarından çıkmayacak sahne: