Ana sayfa Dizi Fragmanları Ego dizisi 5 Şubat Pazar günü nasıl bir başlangıç yapacak?

Ego dizisi 5 Şubat Pazar günü nasıl bir başlangıç yapacak?

tarafından ker_def

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün’ün kaleme aldığı, FOX’un yeni dizisi “Ego” ilk bölümüyle Pazar günü başlıyor.

5 Şubat Pazar günü ekrana gelecek olan bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

İşte Ego dizisinin 1. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:  Sibel hayattaki tek önceliği işi olan bir kadın… Erhan Sibel’in şirketinde çalışan, çok sevdiği Elif’le evlilik hazırlığı yapan bir adam…

Sibel rahmindeki kistler yüzünden ameliyat olması gerektiğini ve bu ameliyat sonrasında anne olamayacağını öğrendiği sırada, Erhan borsada her şeyini kaybeder.

Aynı gün dibe çöken, birbirlerinden taban tabana zıt bu iki insanın hayatları, Sibel’in Erhan’a yaptığı teklifle bir daha eskisi gibi olmayacaktır.