Ana sayfa Dizi Fragmanları Ego dizisi 7. yeni bölümde Sibel, nikah masasından kalkacak, işler çok karışacak

Ego dizisi 7. yeni bölümde Sibel, nikah masasından kalkacak, işler çok karışacak

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Ego dizisinin 7. yeni bölümü 2 Nisan’da izleyicilerle buluşacak. Geniş bir hayran kitlesinin takibinde olan EGO dizisinde Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk başrollerde bulunuyor.

İki başrol oyuncusunun etkili uyumu ve hikayenin de izleyenleri sürüklemesi ile dikkat çeken EGO dizisinin reytingleri de fena değil. Dizinin 7. yeni bölümünde Sibel’in nikah masasından kalkması her şeyi değiştirecek. Peki bu noktaya nasıl gelinecek? İşte tüm detaylar:

Sibel, nikah masasına oturmak üzereyken, Elif’in bebeğinin babasının Erhan olduğunu öğrenir. Erhan’a gerçeği söyleyip söylememek konusunda büyük bir tereddüt yaşayan Sibel ne yapacağını bilemez. Sibel bu gerçeğin ağırlığına dayanamaz ve nikah masasından kalkar.

Erhan, Sibel’in bu kararı karşısında allak bullak olur ve Sibel’in bu kararının nedenini öğrenmeye çalışır. Artık Erhan’la bir geleceği olmadığını düşünen Sibel hayatıyla ilgili çok kritik bir karar verir.

Ameliyat masasına yatacak ve anne olma ihtimalini ebediyen unutacaktır. Ama Erhan’ın Sibel’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Onu yeniden nikah masasına oturtmaya ikna etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.