Ana sayfa Dizi Fragmanları Ego dizisi 8. yeni bölümde Elif’in hamlesi herkesi şaşkına çevirecek!

Ego dizisi 8. yeni bölümde Elif’in hamlesi herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında şimdiye kadar 7 bölümü yayınlanan Erkeğe Güven Olmaz yani, EGO dizisinin yeni bölümü öncesinde birçok izleyici heyecanlı bir bekleyiş içinde. Erhan ile Sibel ve Elif üçgeninde neler yaşanacağı çok merak ediliyor.

Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Rüya Helin Demirbulut ile Ahmet Kayakesen’in başrollerinde yer aldığı dizi çok ilginç bir noktaya sürüklenecek. Pazar akşamları fena sayılmayan reytingler alan dizinin 8. yeni bölümünü 9 Nisan akşamı izleyebileceksiniz.

Peki 8. yeni bölümde sizleri neler bekliyor? İşte bazı detaylar: Erhan ve Sibel imzaları attıktan sonra, Esin’in açıkladığı gerçek Erhan’ı yıkmıştır. Sibel’le aralarında büyük bir yüzleşme yaşanır.

Erhan, Sibel’e sakladığı gerçekten dolayı çok öfkeli olsa da artık tercih hakkı yoktur. Elif’in yanında olmak zorundadır. Sibel de üzerine düşeni yapmaya, Erhan’dan boşanmaya karar vermiştir.

Ancak Elif’in son anda yaptığı hamle her şeyin değişmesine sebep olacaktır. Yayınlanan fragmanda Elif, Sibel’in yanına giderek her şeyin başladığı noktaya geri döndüklerini anlatıyor. Elif’in Sibel’e uzattığı sözleşmede ne yazılı olduğu da çok merak ediliyor.