Ana sayfa Dizi Haberleri Ego dizisi beklentilerin üzerine çıktı, şimdi sıra Fox TV’de

Ego dizisi beklentilerin üzerine çıktı, şimdi sıra Fox TV’de

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanmaya başlanan Ego isimli yeni Fox TV dizisinin hikayesi izleyenlere ilginç geldi. Dizinin ilk bölüm reytinglerde çok da iyi sonuçlar elde etmemesi de dikkatlerden kaçmadı. Tüm kişiler kategorisinde günü 10. olarak bitiren dizi, AB grubunda ise 11. sırayı elde edebildi.

Yargı, Teşkilat ve Güzel Günler isimli dizilerin gerisinde kalması ile birlikte Ego dizisinin ilerleyen bölümlerde daha iyi reytingler alma ihtimali de bulunuyor. Özellikle de Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk hayranlarının yoğun olduğu düşünülür ise, hikayenin de ilginç olması ile birlikte diziye ilgi ilerleyen bölümlerde artabilir.

Dizinin ilk anlarda ağır bir açılış yapımı olsa da bölüm sonuna doğru izleyicilerin hikayeye sarıldığı ve sıkılmadan ilk bölümü bitirdiğini sosyal medya yorumlarından görebilirsiniz. Herkes ikinci bölümün çok önemli olduğunu düşünüyor ve Fox TV’nin bu hikayeye destek vermesi durumunda işlerin daha iyiye gidebileceğine inanıyor.

Ahmet Kayakesen ile Rüya Helin Demirbulut’un da iyi performansları dikkatlerden kaçmadı. Fox TV’nin diğer dizilerinde olduğu gibi hikayeye yeterince zaman vermemek gibi bir hata yapmaması durumunda, Ego dizisinin ilerleyen haftalarda izleyicileri hikayesi ile etkilemesi mümkün görünüyor.

İkinci bölüm bu noktada kritik önemde ve Pazar akşamları diğer rakipleri karşısında Ego dizisi biraz daha iyi sonuçlar alabilir ise ayakta kalma potansiyeli bulunuyor.