Ana sayfa Sosyal Medya EGO dizisi talihsizliği sonrası Melisa Aslı Pamuk’tan Kara Sevda dizisindeki anıları tazeleyecek yeni proje!

EGO dizisi talihsizliği sonrası Melisa Aslı Pamuk’tan Kara Sevda dizisindeki anıları tazeleyecek yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 doğumlu Melisa Aslı Pamuk, bu sezonun pek de şanslı olmayan isimlerinden birisiydi. Erkeğe Güven Olmaz yani kısaltılmış adıyla EGO dizisinde başrol kadın oyuncusu olan Melisa Aslı Pamuk, projenin sadece 13 bölüm sürmesi şanssızlığını yaşadı. Alperen Duymaz ile Çarpışma dizisinde çok iyi bir dizi çifti olmaları neticesinde, EGO dizisinde de yeniden bir araya gelmeleri hayranlarını çok memnun etmişti.

Ancak dizinin daha ilk başında yaşadıkları sorunların medyaya yansıması ve sosyal medyada fazlasıyla öne çıkması önemli bir talihsizlikti. Projenin hikayesine yönelik eleştiriler ve düşük gelen reytingler sonrasında yayın hayatının sadece 13 bölüm olması da bir televizyon yapımı adına talihsiz bir durum oldu.

Melisa Aslı Pamuk da sezonu böylece tamamlarken, dizinin bitmesinden sonra dinlenme süreci içine girdiğini söyledi. Oyuncu, “Projeyi 1 ay önce bitirdik. Kendime gelmem gerekiyordu. Yeni işleri konuştuk, ayarladık bu yaz sezonu için” diyerek hayranlarına yeni müjdeler verdi.

EGO dizisi talihsizliği sonrası Melisa Aslı Pamuk'tan Kara Sevda dizisindeki anıları tazeleyecek yeni proje! 8

Kaan Urgancıoğlu ile birlikte Netflix için bir sinema filmi çekeceklerini ve anlaşmanın sağlandığını belirten oyuncu, “Kaan Urgancıoğlu ile tekrardan buluşuyoruz. Filmin heyecanı var. Daha önce izlediğiniz projenin devamını çekiyoruz. Onun hazırlığı var” dedi.

Sen Büyümeye Bak isimli yeni sinema filmi için hazırlıklarını sürdüren oyuncu, gelecek ay sete çıkacaklarını, çekimlerin başlayacağını anlattı.

Kaan Urgancıoğlu ile daha önce Kara Sevda isimli dizide birlikte rol alan oyuncu, partneri ile daha önce abi ve kardeş olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

“Daha önce, abi ile kardeşi oynadık. Çok keyifli bir dönemdi benim için. O yüzden Kaan ile oynamak benim için çok zevkli olacak. Çok heyecanlıyım.”

EGO dizisi talihsizliği sonrası Melisa Aslı Pamuk'tan Kara Sevda dizisindeki anıları tazeleyecek yeni proje! 9

Kaan Urgancıoğlu ile Kara Sevda dizisinin setinde çok iyi bir ortamları olduğundan bahseden Melisa Aslı Pamuk, yeni projenin setinde de yine keyif alacağını düşünüyor.

Kaan Urgancıoğlu ile iyi bir arkadaşlıkları bulunduğu için yeni projede de bir arada olmaktan memnun olduğunu ifade eden oyuncu, “Tanıyorsun birbirini. Nasıl bir performans çıkartacağın ortada oluyor, anlaşabiliyorsun. Ben güvenli alanda olmayı çok seviyorum” diye konuştu.

Ortamın pozitif olmasının ve ekibin çok önemli olduğunun altını çizen ünlü oyuncu, Kaan Urgancıoğlu ile partnerliğin de iyi olacağını sözlerine ekledi.