Ana sayfa Sosyal Medya EGO dizisi üzerinden Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’a övgü yarışı başladı!

EGO dizisi üzerinden Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’a övgü yarışı başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Erkeğe Güven Olmaz sözleri üzerinden EGO olarak kısaltılan yeni dizi, geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi sürdürüyor. İlk 5 bölümü yayınlanan dizi pazar akşamları için alternatif bir yapım olmayı kısa sürede başardı.

Özellikle de Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin güçlü uyumu, ekranda çok iyi görünmeleri ve hikayenin de izleyicileri tatmin etmesi ile birlikte EGO dizisine yönelik olarak sosyal medya ortamında çok olumlu yorumlar yapılmaya başlandı.

İkili dizinin ilk günlerinde sette tartışma yaşamıştı ve bu durum sosyal medyaya yansımıştı. Alperen Duymaz’ın paylaşımları ile setteki tartışma büyümüş ve ikili arasında büyük bir sorun çıktığı düşünülmüştü. Ancak kısa sürede bu konu kapandı ve Çarpışma dizisinde başlayan uyumlu halleri ile ekranda bir sineryi yaratıldı. İki genç ve başarılı oyuncunun yarattığı bu sinerji izleyicilere de geçti.

Beşinci bölümün ardından sosyal medya ortamında yapılan değerlendirmelerde dizinin hikayesinin çok iyi ilerlediği özellikle belirtiliyor. Birçok izleyici Erhan ile Sibel ilişkisinin çok iyi bir şekilde geliştirildiğini ve yeni bölümleri heyecanla beklediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

EGO dizisi üzerinden Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'a övgü yarışı başladı! 8

İki başrol oyuncusunun güçlü uyumunun yanı sıra senaryonun da iyi yazılmış olması, diyalogların gücü, çekim kalitesinin yüksekliği gibi konular da EGO dizisinin övgü alan özellikleri olarak gösteriliyor.

Olayların çok hızlı bir şekilde ortaya çıkması ile akıcı bir kurgu oluşturulurken, temposu gayet yüksek bulunan dizinin reytinglerinde de ciddi bir kıpırdanma yaşanması izleyicilerin en çok arzu ettiği şey olarak gözüküyor.

EGO dizisi üzerinden Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'a övgü yarışı başladı! 9

Fox TV’nin dizilerin reyting performansı düşük olunca hemen yayından kaldırmak gibi bir hastalığı var ve yapımlara süre tanımama tavrı da izleyicilerin sevdikleri projelerin reytinglerine daha çok odaklanmasına neden oluyor.

EGO dizisinin 6. yeni bölümünü 26 Mart Pazar akşamı Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.