Ana sayfa Dizi Haberleri Ego dizisinde Alperen Duymaz’dan daha çok Ahmet Kayakesen’e dikkat edin!

Ego dizisinde Alperen Duymaz’dan daha çok Ahmet Kayakesen’e dikkat edin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazar akşamı başlayan Ego dizisiyle ilgili izleyiciler farklı bir hikaye olduğunu ve beğendiklerini belirten yorumlar paylaşıyor. Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisi de bu dizi ile ikinci kez aynı projede buluşmuş oldu. Çarpışma isimli diziden sonra iki genç oyuncunun yeniden bir araya gelmesi hayranlarını çok memnun etti.

Dizinin başrolünde yer alan ve Tuncay karakterini canlandıran Ahmet Kayakesen’in de rolün farklılığı nedeniyle bir hayli farklı bir şekilde hayranlarının karşısına çıktığını gözlemliyoruz. Oyuncu, canlandırdığı kalıplaşmış fikirleri olan ve robotik birisi olarak tanımladığı karakter ile birçok kişiyi şaşırtmayı başardı.

Erkeğe güven olmaz sözü üzerinden hareket eden dizinin hikayesinde Tuncay karakteri tam da bu söze yakışan birisi olarak konumlanmış durumda. Oyuncuyu da çok heyecanlandıran karakter sivri ve uç noktalarda gezen birisi. Farklı bir şey yaptığı için de bu durumdan memnun olduğunu açıklayan Ahmet Kayakesen, izleyicileri de bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden çok farklı birisi olarak çok şaşırtmışa benziyor.

Günümüz ilişkilerinin düzeysizliğini en iyi yansıtan karakterlerden birisi olarak Tuncay, güncel hayata da dokunan birisi.

Ahmet Kayakesen’in de çapkın, pek de güvenilmez ve kendi kalıplarından çıkamayan bu karakter ile çok başarılı bir uyum yakalaması gözlerden kaçmıyor.

İzleyiciler de ilk bölümde Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Erhan karakterinden daha çok Ahmet Kayakesin’in canlandırdığı Tuncay karakterinin daha ilginç geldiğini belirten yorumlar paylaşıyor.