Ana sayfa Dizi Haberleri EGO dizisine tutuklu kalan izleyicileri büyük bir endişe kapladı!

EGO dizisine tutuklu kalan izleyicileri büyük bir endişe kapladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmaya devam edilen Erkeğe Güven Olmaz, kısaca EGO dizisinde hikayenin beğeni toplaması ile birlikte, dizinin kendi izleyicisini yavaş yavaş oluşturmaya başladığını gözlemliyoruz.

Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz ikilisinin yeniden bir dizide buluşmasından çok memnun olan izleyiciler, ikilinin uyumunu çok beğeniyor. Çarpışma dizisinden bu yana bir kez daha yan yana gelmeleri arzu edilen ikili, artık yeni bir dizinin başrolünde ve birçok izleyicinin de hayali gerçek olmuş durumda.

EGO dizisini sıkılmadan izlediklerini ve hikayenin gidişinden memnun olduklarını, başrol ikilisinin de çok iyi bir enerji yaydığını ifade eden çok sayıda dizi hayranı sosyal medyada övgü dolu yorumlar yapıyor. Ancak aynı izleyici grubu dizinin Fox TV’de yayınlanıyor olması nedeniyle de bir endişe içinde.

Reytinglerin iyi gelmemesi durumunda Fox TV’nin EGO dizisini yayından kaldırma ihtimali olduğunu iyi bilen izleyiciler, bu nedenle “Umarım hak ettiği ilgiyi görür” demeyi ihmal etmiyor. Dizinin 2. bölüm reytinglerde tüm kişiler kategorisinde biraz düşüş yaşanmış olsa bile, AB ve ABC1 gruplarında ilk bölümü nazaran yaşanan ilgi artışı da umut verici oldu.

Yine de dizinin reytingleri tüm kategorilerde ortalamanın altında gerçekleşti.

Daha şimdiden Fox TV’ye yönelik kaygı dolu yorumlar sosyal medyada öne çıkıyor. Bir izleyici diyor ki, “Bu da biterse Fox TV izlemeyi düşünmüyorum.”

Aslında bu mesajın anlamı çok derin. Zira 3 yıldır birbiri ardına dizi projesi yapıp da bunların çoğuna erken final yaptıran bir kanalın EGO dizisini istenilen reytingleri elde edemez ise, yayından kaldırmakta tereddüt etmeyeceğini tüm izleyiciler iyi biliyor.

İşte bu durumun olumsuz etkileri de sosyal medyada seyircilerin yorumlarına kadar yansımaya başladı bile.

EGO dizisinin 3. yeni bölümünü 5 Mart Pazar akşamı Fox TV’de izleyebilirsiniz.