Ana sayfa Sosyal Medya Veda Mektubu dizisi, Rabia Soytürk’ün pek de bilinmeyen bir özelliğini gündeme taşıyacak!

Veda Mektubu dizisi, Rabia Soytürk’ün pek de bilinmeyen bir özelliğini gündeme taşıyacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde yayınlanan Duy Beni isimli Star TV dizisinde Ekim karakteri ile başarılı bir süreç geçiren Rabia Soytürk, son dönemdeki en önemli çıkışlarından birisini gerçekleştirdi. Benim Adım Melek dizisindeki başarısı ile çok konuşulan genç oyuncu, Duy Beni projesiyle de büyük popülerlik elde etti.

Rabia Soytürk, Kanal D ekranında pazartesi günü yeni yayınlanan Veda Mektubu dizisinde bu sefer Aslı isimli karakter ile başrolde yer alıyor. Hayranlarının ilk bölümünü beğendiği dizide ünlü oyuncunun bir yeteneğiyle daha tanışacaksınız.

Dizinin sahneleri içinde Aslı karakterinin dans ettiği anlar çok özel sahneler olacak. Rabia Soytürk de uzun zamandır dans dersleri alıyor ve bu özelliğini de hayranları eminiz çok beğenecek.

Oyuncu, izleyicilerin yüreklerine seslenecek bir proje ile ekranda olduklarını söyledi. Sıcak bir aşk hikayesi arayanlar için Veda Mektubu dizisi, iyi bir alternatif dizi olabilir.

Rabia Soytürk, şunları söyledi: “Bu hikayede herkes geçmişteki ya da şu andaki hayatından bir iz bulabilir. Aslı’yı çok sevdim. Onunla beraber öğrenecek olduğum şeyler bana çok heyecanlı geldi.

Dans alanında eğitimler alıp kendimi farklı alanlarda geliştirdiğim için mutluyum. Aslı benim onu tanımam için çok alan sundu bana. Ve o alanlardan yola çıkarak onun duygularına ulaşmaya çalıştım. Umarım başarılı olurum.”