Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Koç’un meslektaşı Metin Akdülger’e hayranlık ifadesi, sosyal medyada gündem oldu

Ekin Koç’un meslektaşı Metin Akdülger’e hayranlık ifadesi, sosyal medyada gündem oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ekin Koç, bir röportajında “Kiminle birlikte oynamak isterdin?” şeklindeki soruya verdiği yanıt ile dikkatleri çekti. Ünlü oyuncunun bu soruya verdiği yanıt birçok kişi için sürpriz oldu. Genelde genç oyuncular kendileri ile yaşıt olan meslektaşlarını değil de, sektörde duayen isimleri tercih ediyor.

Ancak Ekin Koç, “Metin Akdülger ile bir projede yer almayı isterim” şeklinde konuştu. Muhabir de zaten daha usta isimlerden birisini söyleyeceğini beklediklerini ifade edince, oyuncu da Haluk Bilginer ile birlikte rol almayı da arzu ettiğini dile getirdi.

Ekin Koç’un özellikle kendisi ile benzer yaş grubunda olan bir meslektaşı ile birlikte aynı projede yer almak istemesi bir hayli dikkat çekiciydi. Sosyal medyada da oyuncunun bu sözleri birçok dizi hayranının dikkatini çekti.

“Ekin Koç ile Metin Akdülger partnerliği için yapımcılar göreve” şeklinde paylaşımlar yapıldı ve sosyal medyada iki oyuncunun yer alacağı bir proje beklentisi oluştu.

Ekin Koç'un meslektaşı Metin Akdülger'e hayranlık ifadesi, sosyal medyada gündem oldu 7

Yapımcılar Ekin Koç ile Metin Akdülger ikilisini bir araya getirecek bir proje hazırlar mı, ya da iki isme de aynı projede vermek için oyuncunun bu arzusu bir anlam ifade eder mi bilinmez…

Ancak burada dikkat çeken nokta 30 yaşında olan Ekin Koç gibi başarılı bir ismin kendisinde sadece 4 yaş büyük olan meslektaşının performansını çok beğenmesi ve bunu açıklayarak da cesaret sergilemesi oldu.

Oyuncular arasındaki rekabette, kendisi ile benzer yaştaki birisini öne çıkartacak sözler söylemek pek de görülmüş bir şey olmadığı için Ekin Koç’un duygu dünyasında çok normal olan bir konu, sosyal medyada bir hayli dikkat çekici olabiliyor.