Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Mert Daymaz yeni dizisinde tam da kendisine yakışan bir karakterde!

Ekin Mert Daymaz yeni dizisinde tam da kendisine yakışan bir karakterde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekin Mert Daymaz, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve birbirinden etkili rollerle de izleyicilerin beğenisini kazanan bir isim oldu. Özellikle Çilek Kokusu isimli dizideki Volkan karakteri ile çok popüler olan oyuncu, 2018-2019 sezonunda Payitaht Abdülhamid dizisindeki Arif karakterinin ardından yeniden kamu yayıncısı TRT1 ekranına dönmüş oldu.

Seni Kalbime Sakladım isimli TRT1 dizisinin başrol erkek oyuncusu olan Ekin Mert Daymaz’ı valelik yapan Civanmert isimli karakter ile izliyoruz. En son Savaşçı isimli diziyle geçen yıl ekranda olan oyuncu, 1 yıllık aranın ardından televizyona tekrar dönüş yaptı. Oyuncu yeni rolüyle hayranlarını mest edecek. İlk bölümü yayınlanan dizide Civanmert karakteri büyük beğeni topladı.

Ekin Mert Daymaz yeni dizisinde tam da kendisine yakışan bir karakterde! 66

Oyuncu ayrıca Hayaller ve Hayatlar isimli Bein Connect dizisinde de Emre karakteri ile hayranlarını memnun etmişti. Yeni dizide de izleyicilerin memnun olacağı bir karakteri canlandıran Ekin Mert Daymaz için bu rol tercihin başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Civanmert karakteri ile ilgili konuşan Ekin Mert Daymaz, “Karakterine nasıl bir tavsiye vermek istediği” konusunda ise şunları söyledi: “Doğru yoldasın, böyle devam et. Biraz fevri sadece, biraz daha sakin olması gerekiyor.”

Dizi hakkında konuşan Ekin Mert Daymaz, hikayenin samimiyetine dikkatleri çekti. Oyuncu, “Sıcaklık, gerçeklik, özlenen aile hayatı ve güzel bir aşk hikayesi” diyerek diziyi tanımlıyor.

Ekin Mert Daymaz yeni dizisinde tam da kendisine yakışan bir karakterde! 67

Dizideki rolüne hazırlanmak için çok zamanı olmadığını belirten oyuncu, işin kendisi için hızlı geliştiğini ifade etti. Ekin Mert Daymaz, canlandırdığı Civanmert karakterinin alışık olduğu ve kendisini rahat hissettiği bir karakter olduğunu da ifade etti.