Ana sayfa Dizi Haberleri Ekran rekabetinde dengeler değişiyor! Adım Farah ve Veda Mektubu dizileri bakın hangi dizilere rakip oluyor?

Ekran rekabetinde dengeler değişiyor! Adım Farah ve Veda Mektubu dizileri bakın hangi dizilere rakip oluyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon ortasında iki yeni diziyle ilgili gelen tanıtımlar sonrasında, ekranda yeni dengeler kurulacağı da anlaşılıyor! Her ikisi de güçlü hikayeleri ve oyuncularıyla yayınlanmaya hazırlanan Adım Farah ve Veda Mektubu dizileri, bir hafta sonra ekranda olacak. Böylelikle reyting rekabetinde pasta yeniden bölünerek dengeler değişecek!

Kanal D’nin iddialı dizisi Veda Mektubu, hepsi birbirinden başarılı isimleri bünyesinde bulunduruyor. Çekimleri bir ay kadar önce başlayan dizinin ilk tanıtımı, heyecanı arttırırken, iddialı bir yapım olduğunu da ortaya koymuştu. 27 Şubat Pazartesi akşamı ilk bölümünün yayınlanması kararlaştırıldı.

Deprem nedeniyle yaşanan süreçte kanallar dizilerin yayınına ara vermişti. Bu yüzden çekimlerine başlanılan bazı yeni dizilerin yayın tarihleri de ileri atıldı. Veda Mektubu ile Adım Farah dizileri bu diziler arasında. Henüz yeni yapılan açıklamayla Fox TV’nin Adım Farah dizisinin de 1 Mart’ta ekrana geleceği duyuruldu.

Ekran rekabetinde dengeler değişiyor! Adım Farah ve Veda Mektubu dizileri bakın hangi dizilere rakip oluyor? 8

Kanal D’nin Veda Mektubu dizisi Pazartesi akşamları yayınlanacak. Dizinin karşısında ise tüm kategorilerde birinciliği kimseye bırakmayan TRT1’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yer alıyor. Ayrıca, Star TV’nin AB’de ikincilikle güçlü duruş sergilediği, Total’de ise ortalama reytingler aldığı dizisi Ömer de yeni başlayan bir dizi olarak umut vadediyor. Aynı akşam Fox TV’nin Yasak Elma dizisi ile Atv’nin Bir Küçük Gün Işığı dizilerinin de kemikleşmiş izleyici kitlesi bulunuyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Veda Mektubu dizisinin, Pazartesi akşamlarının reyting dengesini bir hayli sarsacağı daha tanıtımlarının yayınlanması ile gelen yorumlardan da anlaşılıyor! Genç kuşağın başarılı ismi Rabia Soytürk, Duy Beni isimli gençlik dizisiyle birlikte önemli bir hayran kitlesi edindi. Başta onu takip eden izleyiciler için Veda Mektubu dizisi merakla bekleniyordu.

Dram dolu hikayesiyle izleyiciyi yakalaması beklenen Veda Mektu’nda bir mektup sonucu ayrılan Alanur ile Ziya’nın yıllar sonra beklenmeyen şekilde karşılaşmaları iki aileyi karşı karşıya getiriyor! Eski aşıkların bu kez çocuklarının aşklarıyla sınandıkları hikaye, Kanal D’nin son yıllarda büyük çıkış yakaladığı dram dizilerinin bir başka versiyonu olarak şimdiden ilgi görüyor.

Adım Farah dizisi ise ekrana en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelen Demet Özdemir’in yeniden televizyona dönüşü açısından hayranları için heyecanlı bir süreç olacak. Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisiyle son günlerde gündeme gelen oyuncu, yine aynı platformun ilk yerli dizisi olan Kaçış’ın hikayesini yazan ve başrolde oynayan Engin Akyürek ile Adım Farah’ta buluşuyor olması da diziye ayrıca dikkatleri çekiyor.

1 Mart’ta başlayacak olan Adım Farah dizisi, ilginç hikayesi ile izleyiciyi çekecek bir dizi olarak görülüyor.
Demet Özdemir’in hayat verdiği Farah’ın, İranlı bir göçmen kadın olarak geldiği ülkede çocuğu ile bir yaşam mücadelesi verirken kendisini mafyanın temizlik işlerinde çalışmak zorunda kalan biri olarak bulmasıyla başına gelenler anlatılmakta.

Mafya lideri Tahir Lekesiz’i de Engin Akyürek’in oynuyor olması, iki oyuncunun başrolünde olduğu Adım Farah dizisine olan ilgiyi daha da arttırmakta! Kadrosunda ayrıca Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar,  Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi hepsi birbirinden başarılı isimlerle birlikte Adım Farah dizisi de Çarşamba akşamlarının çok güçlü ve iddialı bir dizisi olarak izleyici karşısına gelmeye hazırlanmasını sağlıyor.

Ekran rekabetinde dengeler değişiyor! Adım Farah ve Veda Mektubu dizileri bakın hangi dizilere rakip oluyor? 9

Adım Farah dizisinin rakipleri ise Kuruluş Osman, Çöp Adam dizileri olacak. Aynı akşam yayınlanan Kanal D’nin O Kız ve tv8’in Sıfırıncı Gün dizileri ise final yaptığı için Adım Farah’a rakip değiller.

Ancak Atv’nin her bölümüyle reyting birinciliğine oynayan dizisi Kuruluş Osman ve Star TV’nin iddialı yapımı Çöp Adam dizileri karşısında Adım Farah dizisinin zorlu bir sınav vereceği de anlaşılıyor.

Ekran rekabetine yeni giriş yapmaya hazırlanan Adım Farah ve Veda Mektubu dizilerini önümüzdeki haftadan sonra sıkça konuşacağız. İki dizinin de güçlü hikayeleri ve oyuncuları ile karşısındaki rakipleriyle nasıl bir mücadele vereceği de şimdiden merak konusu.

Bir kaç hafta sonra ekranda yeni dengelerin kurulmasını sağlayacak olan bu iki dizi, reytingleriyle yakından takip edilecek…