Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca polemiğinden sonra Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin akıbeti ne olur?

Oktay Kaynarca polemiğinden sonra Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin akıbeti ne olur?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Oktay Kaynarca, önce 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile bu kanalın en önemli ekran yüzlerinden birisiydi. Şimdi ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle yine aynı ekranda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Oktay Kaynarca ile Kenan İmirzalıoğlu’nun 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından Ahbap Derneği ile birlikte yardım organizasyonları yapması, sonrasında da birçok televizyon kanalının ortaklaşa yayınladığı deprem için bağış programında iki ismin de yer almamış olması bir polemik başlatmıştı.

Hem Kenan İmirzalıoğlu hem de Oktay Kaynarca’nın atv’nin isteği üzerine bu televizyon yayınında yer alamadığı iddiaları ortaya atılmış ve bu konu bir polemik haline gelmişti.

Bazı internet sitelerinde de Oktay Kaynarca’nın bu durumda Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı gibi bir konu da gündem yapılmaya çalışılarak, bir anlamda dizi izleyicilerinin dikkatini çekip daha çok tıklama almak hedeflenmişti.

Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin sadece başrol oyuncusu olmadığını, dizinin yapımcısı olduğunu bilmeyenler için böyle haberler yapmak normal. Ancak Oktay Kaynarca artık kariyerinde bambaşka bir noktada ve herhangi bir televizyon kanalı ile çatışma yaşayacak bir kariyer çizgisiyle ilerlemesi mümkün değil.

Oktay Kaynarca polemiğinden sonra Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin akıbeti ne olur? 8

Usta oyuncunun gerçekçi bir tavır takındığına ilk kez de şahit olmuyoruz ki! Hatırlanacağı üzere 6 sezon büyük başarılarla devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bitmesinden en büyük zararı görenlerden birisi Oktay Kaynarca olmasına rağmen, o dönemde yapımcı ile atv arasındaki sürtüşmeye hiç dahil olmamıştı.

Ünlü oyuncu, bir televizyon kanalı ile yapımcı arasında sorun çıkması durumunda bunun yapımcıya ne kadar büyük maliyet getirdiğini iyi biliyor. Şu anda da Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle kariyerinde yepyeni bir başlangıç yapmış iken, ne diziyle ilgili ne de kanal ile ilgili bir sorun yaşanmasını beklemek gerçeklerle uyumlu değil.

Oktay Kaynarca’nın işine devam etmek istediğini ve böyle polemiklerle vaktinin olmadığını anlamak için Sinema Emekçileri Derneği’nin ‘setleri durdurun’ çağrısına verdiği yanıta bakmak bile yeterli olacaktır.

Oktay Kaynarca polemiğinden sonra Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin akıbeti ne olur? 9

Bir yapımcı olarak 150’den fazla insanın evine ekmek götürmesinden sorumlu olduğunu gerçeği üzerinden Oktay Kaynarca, setlerin durdurulması fikrinin ne kadar hatalı olduğunu sosyal medyadan duyurmuştu.

Her şey ortadayken, bazı internet sitelerinin sadece okuyucuyu kandırmak ve daha fazla tıklama elde etmek için ortaya attığı “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle üzerinden Oktay Kaynarca ile atv arasında bir sorun çıkabileceğine yönelik küçücük bir iddiayı bile dillendirmek gülünç bir durum.