Ana sayfa Dizi Fragmanları Ekrana dönmek için gün sayan Kalk Gidelim dizisine bir haller oldu!

Ekrana dönmek için gün sayan Kalk Gidelim dizisine bir haller oldu!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim oyuncuları aşırı enerji doldu, ekibe bir haller oldu! TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Kalk Gidelim dizisi 3. sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin çekimlerine Mart ayının ortasında ara verilmişti. Daha sonra da Kalk Gidelim Eve konsepti ortaya çıktı.

Oyuncuların çoğunlukla telefonlar ile çekim yaptığı, kısıtlı sahnelerin yer aldığı Kalk Gidelim Eve konsepti, pandemi dönemi için iyi bir deneyim oldu. Ancak izleyiciler de oyuncular da bu durumdan bir hayli sıkılmıştı. Seyfettin karakterini canlandıran Ufuk Özkan, bu formatı eleştirmiş ve kendi kendisi ile konuştuğunu, garip hissettiğini söylemişti.

Kalk Gidelim dizi oyuncuları geçtiğimiz gün yeniden Muğla’nın Yeşilyurt ilçesindeki setlerine kavuştu. Ekibin 106.bölüm fragmanındaki enerjisine bakılır ise herkes seti çok özlemiş. Dizinin çekimlerinde bazı sahnelerde oyuncuların maske kullandıkları, bazı sahnelerde ise maskeleri çıkarttıkları görülüyor. Özellikle yakınlaşılan sahnelerde maske kullanımı dikkatinizi çekecek.

TRT1’de 13 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 106.bölüm 1. fragmanında Mehtap Bayri, dizinin dönüşünü adeta zıplayarak kutladı. Kalk Gidelim dizisinin yeni ve eğlenceli bölümleri ile yeniden izleyicileri ile buluşacak. Hem ekip memnun hem de izleyiciler bu durumdan çok memnun…

İşte Kalk Gidelim 106. bölüm fragmanı: