Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranların sert erkeği Erkan Petekkaya, yeni dizisinde herkese şok yaşatacak!

Ekranların sert erkeği Erkan Petekkaya, yeni dizisinde herkese şok yaşatacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Deneyimli oyuncu Erkan Petekkaya en son Sana Söz isimli diziyle ekrana gelmiş ancak dizinin ömrü çok kısa sürmüştü. Başarılı oyuncu yedi ay sonra yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar hep sert erkek karakterlerinde izlediğimiz Petekkaya yeni rolüyle herkesi çok şaşırtacak.

Erkan Petekkaya yeni sezonda Kanal D ekranında olacak. Başarılı oyuncu Kanal D’de izleyiciyle buluşacak olan O Kız isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. Erkan Petekkaya bu dizide hayranlarını çok şaşırtacak. Çünkü ekranların “sert erkeği” Erkan Petekkaya bu kez bambaşka bir rolle karşımıza çıkacak.

Erkan Petekkaya, O Kız’da Kadir isimli bir karaktere hayat verecek. Kadir’in, 45 yaşında olmasına rağmen beş yaşında bir çocukluğun saflığına sahip olan bir karakter olarak ekrana gelecek. Dolayısıyla başarılı oyuncu hayranlarına büyük bir şok yaşatacak.

Ekranların sert erkeği Erkan Petekkaya, yeni dizisinde herkese şok yaşatacak! 7

O Kız dizisinin hikayesiyle ilgili ayrıntılı bilgi gelmedi. Ancak dizi için hazırlıkların son hız sürdüğü belirtiliyor. Yapımını Focus Film, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

51 yaşındaki Erkan Petekkaya, dizi dünyasına 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle adım attı. Dikkatleri üzerine çekmesi ise 2005-2007 yılları arasında ATV’de ekrana gelen Beyaz Gelincik dizisiyle oldu. Petekkaya bu dizide Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu Ömer’i canlandırdı.

Kanal D’de yayımlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide 2010-2012 yılları arasında Ali Kaptan adlı karakteri canlandıran Erkan Petekkaya, bu rolünde acımasız bir kişiliği olan fakat daha sonraları yaptıklarından pişmanlık duyan bir babayı canlandırdı. Petekkaya geçtiğimiz sezon önce Sana Söz dizisinde polis karakterini canlandırmış daha sonra ise Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakteri ile ikinci kez hikayeye dönüş yapmıştı. Ancak Petekkaya’nın Kırmızı Oda’ya dönüşü dizinin düşen reytinglerinin toparlanmasını sağlamamıştı.