Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin’in gelinliği sosyal medyanın diline düştü!

Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin’in gelinliği sosyal medyanın diline düştü!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan Destan dizisinin yıldızı oyuncu Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu sevgilisi Cedi Osman, geçtiğimiz hafta Kuzey Makedonya’da evlenmişti.

Çift, Cedi Osman’ın doğum yeri olan Ohri kentinde hayatlarını birleştirdi.  Aile arasında yapılan nikah sonrasında ikili, Çeşme’de düğün töreni gerçekleştirdi

Çift, aynı zamanda tanıştıkları yer olan İzmir’in Çeşme ilçesindeki bir beach’te evlendi. Yapılan düğünde nikahı temsili olarak ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Kıydı. Ebru Şahin’in şahitliğini yakın arkadaşı Abdullah Bulut yaparken, Cedi Osman’ın şahidi ise Okan Can Yantır oldu.

Sevdikleriyle birlikte müthiş bir düğün gerçekleştiren Ebru Şahin ve Cesi Osman çifti sosyal medyada da çok konuşuldu. Aynı gün içinde Danielle Frankel imzası taşıyan üç farklı gelinlik ile misafirlerinin karşısına çıkan Ebru Şahin’in gelinliği sosyal medyadaki hayranlarını ikiye böldü.

Bazı hayranları gelinliği oyuncuya çok yakıştırdıklarını ve beğendiklerini ifade ederken bir kesim hayranı ise, ‘Gelinlik seçimi üzdü”, ‘Gelinlik olmamış!’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Cedi Osman düğünde Ralph Lauren damatlığı ile dikkat çekti. Düğüne; Acun Ilıcalı, Aslıhan Gürbüz, İsmail Hacıoğlu, Barış Falay, Mert Kılıç, Aslıhan Güner,  Emre Altuğ, Selim Bayraktar, Burak Tozkoparan, Gülçin Santırcıoğlu, Bertan Aslani gibi pek çok ünlü isim katıldı

Ünlü basketbolcu, Ebru Şahin’i gelinlikle gördüğü ilk anları şu sözlerle anlattı; “Gerçekten bayıldım. O an zaten bir anda gittim. Hiç yoktum o anda.”