Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranların yeni fenomeni Güzide Yenersoy! Aldatmak’taki performansı ile Vahide Perçin’e yorum yağıyor!

Ekranların yeni fenomeni Güzide Yenersoy! Aldatmak’taki performansı ile Vahide Perçin’e yorum yağıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv’nin yeni dizisi Aldatmak, 2. bölümüyle de ekranın iddialı ve güçlü dizisi olduğunu ortaya koydu! Perşembe akşamlarının diğer dizilerini tahtından ederek üç kategoride de birinci sıraya oturması, dizinin izleyiciler tarafından ne kadar beğenildiğinin de bir göstergesi.

Hikayesi ve oyunculuklarıyla büyük beğeni kazandı Aldatmak dizisi. Bir Zamanlar Çukurova’nın yerine gelen ve bu dizide Hünkar karakterini oynayan Vahide Perçin, yeni dizisi Aldatmak ile ekrana dönüşüyle büyük heyecan yaşatıyor. İki usta oyuncu Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun da başrolde yer aldığı dizi, iki bölümüyle de izleyiciden karşılık buldu ve reytinglerde günün en dikkat çeken yapımı olmayı başardı.

Karşısına gelen Camdaki Kız, Mahkum, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinden çok daha başarılı bir iş çıkarmaya başlayan Aldatmak dizisi, sezonun dikkat çeken bir yapımı olmaya devam edeceğini ikinci bölümüyle de gösterdi! Vahide Perçin’in bir hakimi oynadığı dizide canlandırdığı Güzide Yenersoy karakteri ise aldatılan ama güçlü ve kararlı duruşu ile pek çok kadına örnek olan tavrıyla ayrıca beğeni topluyor.

Ekranların yeni fenomeni Güzide Yenersoy! Aldatmak'taki performansı ile Vahide Perçin'e yorum yağıyor! 12

30 yıllık evliliğinde 5 yıldır eşi tarafından aldatıldığını, üstelik diğer kadından bir de çocuğu olduğunu öğrenen Güzide’nin yaşadıkları ilgiyle izlenirken, kocası ile arasında geçen konuşmalar ise ayrı bir ilgiyle izleniyor. Eşi Tarık’ın kendisini aldatmasına karşın hiç bir şey olmamış gibi eve gelmeye devam etmesi karşısında tavrını sert koyan Güzide’nin sözleri ve duruşu, sosyal medyada da dizinin takipçileri tarafından dikkat çekin ve çok beğenilen bir sahne oldu…

Ekranların yeni fenomeni Güzide Yenersoy! Aldatmak'taki performansı ile Vahide Perçin'e yorum yağıyor! 13

“Bir daha evime gelme. Çocuğa ayıp olmasın diye sesimi çıkarmadım ama bir daha böyle bir şey olursa mevzu uzar haberin olsun” sözleriyle duruşunu belli eden Güzide’nin ayrıca “Maddi hakların baki, son kuruşuna kadar ama manevi haklarını kaybettin” diyerek 5 yıl önce kendisini aldatmaya başlayan eşine tavrı izleyiciler tarafından övgü almakta.

Tarık’ın “Buna tek başına karar verebileceğini mi zannediyorsun?” sözlerine de “Ben karar vermedim ki sen vermişsin 5 yıl önce, ben durumu bildiriyorum” diyerek açıklama istemediğini söylemesi de ayrıca kadın izleyicilerden ‘güçlü kadın böyle olur’ yorumlarına neden olmakta…

Vahide Perçin’in ekrana yeniden ve yine güçlü bir kadın hikayesiyle dönüşü, izleyici tarafından heyecanla takip ediliyor. Başarılı bir gidişle ilk iki bölümde izleyenlerin ilgisini çekmeyi başaran Aldatmak dizisinin 6 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Eşinin aldattığını öğrenmesinin ardından kızını karıştığı ölümlü kaza ile sarsılan Güzide, oğlunun yaptıkları karşısında nasıl bir tepki verecek merakla bekleniyor. Ekranın yeni fenomeni olan Güzide Yenersoy karakterinde Vahide Perçin’i izlemek, izleyenlere için ayrı bir keyif yaşatıyor.

Vahide Perçin’e gelen övgü dolu yorumlar sosyal medyada giderek artıyor. Her bölüm biraz daha çoğalan paylaşımlarla Vahide Perçin, izleyiciler tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor. İşte onlardan bazıları…

Ekranların yeni fenomeni Güzide Yenersoy! Aldatmak'taki performansı ile Vahide Perçin'e yorum yağıyor! 14

Ekranların yeni fenomeni Güzide Yenersoy! Aldatmak'taki performansı ile Vahide Perçin'e yorum yağıyor! 15

Ekranların yeni fenomeni Güzide Yenersoy! Aldatmak'taki performansı ile Vahide Perçin'e yorum yağıyor! 16

‘ALDATMAK’ 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Tarık’ın yaşadığı ikili hayatın ortaya çıkışıyla herkes büyük bir şok yaşadı. Güzide ihanetin üzerine Oylum’un kaza haberiyle bir kez daha sarsıldı. Soluğu Ankara’da alan Güzide, kızının kazası hakkında bilgi edinmeye başladı. Tim’in ortadan kaybolmasıyla Oylum’un başı daha da belaya girdi. Sezai’nin durumdan haberdar olup Güzide’nin yanında olmasıyla Tim’in son anda yurt dışına kaçması engellendi ancak Oylum’un davası henüz bitmedi.

Tüm aile İstanbul’a döndüğünde ise Oylum yalanlarına yenilerini ekledi. Oylum’u bir an olsun yalnız bırakmayan Tolga, onun masumiyetinin ispatı için dört bir koldan çalışmalara başladı.

Ekranların yeni fenomeni Güzide Yenersoy! Aldatmak'taki performansı ile Vahide Perçin'e yorum yağıyor! 17

Oltan’ın emaneti olan parayı kaybeden Ozan ise girdiği çıkmazdan kurtulmak için çözüm arayışına girdi. Lara ve Kaan’ın arkasından çevirdiklerinden habersiz olan Ozan, Kaan’ın aklına uyarak hata üstüne hata yaptı.

Motor kazasını Tim’in yaptığını gösteren kamera kayıtlarının silinmesiyle dava Oylum’un aleyhine bir seyre girdi. Güzide bir yandan kendini toparlamaya diğer yandan da ailesini bir arada tutmaya çalışırken Oylum hakkında çıkarılan tutuklama kararıyla bir darbe daha aldı.

‘Aldatmak’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de atv’de.