Ana sayfa Sosyal Medya Minik Ali Demirci’nin şirinliğine bakın… Hande Soral ve İsmail Demirci’nin oğulları 4. ayında

Minik Ali Demirci’nin şirinliğine bakın… Hande Soral ve İsmail Demirci’nin oğulları 4. ayında

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Mutlu beraberliklerini 2017’te evlilikle taçlandırmıştı Hande Soral ve İsmail Demirci. İki ünlü oyuncunun çocuk isteği de bu yıl Mayıs ayında gerçekleşti. Çiftin minik oğulları Ali, 30 Mayıs’ta dünyaya geldi. Hande Soral ve İsmail Demirci, oğullarının yüzünü göstermese de takipçileri, sevenleri, hayranları için zaman zaman paylaşımlar yapıyor.

İsmail Demirci, Show TV’de yayınlanan dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki Kuzey karakteri ile çok sevilmişti. Oyuncu, daha sonra Yalancılar ve Mumları dizisinde oynamıştı. Ancak dizi beklenen ilgiyi görmedi ve erken bitti. Şu sıralar Fox TV’nin İyilik dizisinde bambaşka bir karaktere hayat veriyor oyuncu. Başarılı performansı ile izleyenleri her hafta çıldırtmayı da başarıyor!

Hande Soral ise en son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynamıştı. Diziye bir sonraki sezon devam etmek istememişti Hande Soral. Çiftin bir bebek sahibi olacakları ise ilerleyen dönemde ortaya çıkmıştı. Hande Soral ve İsmail Demirci, instagram hesaplarından bu güzel haberi tüm sevenlerine vermişlerdi.

Minik Ali Demirci'nin şirinliğine bakın... Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğulları 4. ayında 9

Hande Soral, hamileliği boyunca, kendisi gibi bebek bekleyen takipçileriyle pek çok bilgi paylaştı. Doktorlarından, diyetisyenlerinden aldığı bilgileri paylaşan, spor yaptığı görüntülerle diğer hamile kadınlara destek olan, ayrıca hamilelik sürecindeki beslenme şeklini de anlatan oyuncu, takipçilerinin ilgiyle izlediği paylaşımlara imza attı.

Minik Ali Demirci'nin şirinliğine bakın... Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğulları 4. ayında 10

Çiftin oğulları Ali Demir’in dünyaya gelmesiyle de takipçileri daha bir ilgiyle izlemeye başladı oyuncu. Ali Demir’i görmek için 4 aydır bekleyen takipçileri, yüzünü göremedi ama Hande Soral, minik oğlunun sevimli hallerini sık sık paylaşıyor.

Son olarak babasının kucağındaki oğlunun pozuyla takipçilerini sevindirdi oyuncu. Hande Soral, Ali’nin 4 aylık olduğunu da eklediği notta “4. ay aşıları yapıldı. Babayla özlem giderildi” diye yazdı.

Şu sıralar İyilik dizisinin çekimleri nedeniyle baba oğulun az görüştüğü bu notla da anlaşılmakta. İsmail Demirci, yoğun geçen çekimlerden fırsat buldukça oğluyla hasret gideriyor. İşte bu da o anlardan birisi…

Minik Ali Demirci'nin şirinliğine bakın... Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğulları 4. ayında 11