Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e gelen çiçekteki ilginç not!

Demet Özdemir’e gelen çiçekteki ilginç not!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisinde kazandığı şöhretin ardından son dönemin en popüler kadın oyuncuları arasında ilk sıralarda yer alıyor Demet Özdemir. Son olarak Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinde oynadığı İlkin karakteriyle gündemde şu sıralar oyuncu.

Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı dizisiyle hayranları tarafından merakla izleniyor. Her Çarşamba yeni bölümü yayınlanan dizinin ikincisinin ne zaman çekileceği ise şimdiden sorulmaya başlandı. Bu arada Demet Özdemir ise şu sıralar Paris’teki görüntüleriyle sosyal medyada gündemde.

Paris Moda Haftası’na katılan oyuncu, siyah kıyafeti ile büyük beğeni topladı ve hayranlarından da tam not aldı. Bol bol yeni pozlarıyla gündeme gelen oyuncu, Paris’ten de ışıltısını yaymaya devam ediyor takipçilerine.

Ağustos ayında müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir, uzun bir balayı sonrasında yeniden işlerinin başına döndü. Ekrana yeni bir projeyle gelir mi merak konusu ancak henüz bilinen bir projesi yok. Dünyayla Benim Aramda dizisiyle gündemden düşmüyor.

Bu arada Demet Özdemir’in sosyal medya hesabı da heyecanla takip ediliyor hayranları tarafından. Oyuncunun son yaptığı paylaşımlardan biri de arkadaşı Çağrı Telkıvıran’ın gönderdiği çiçek oldu. “Yeni işinde başarılar” notu iliştirilen çiçekteki diğer mesaj ise “Benim canım arkadaşım bana kızmaz hem de hiç ” notu oldu.

Demet Özdemir'e gelen çiçekteki ilginç not! 8

Demet Özdemir’in bu nota gülerek “Çok ince bir birey” notunu düştüğü görülüyor. Takipçilerinin pek de anlamadığı ancak ikili arasında bir anlamı olan mesaj dikkatlerden kaçmadı! Bu arada Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile evlenmeden önce gittiği tatilde, Çağrı Telkıvıran ve o zamanki sevgilisi Aslı Bekiroğlu ile birlikte geçirdikleri keyifli zamanları paylaşmıştı sık sık.

Demet Özdemir'e gelen çiçekteki ilginç not! 9

Telkıvıran ile iyi dost olan Demet Özdemir’e gelen notun nedeni ise ayrı bir merak konusu oldu! Bu arada ‘yeni iş’ sözüyle Demet Özdemir’in yeni bir projesi mi ima ediliyordu, o da bir başka dikkat çeken ayrıntı oldu…