Ana sayfa Dizi Haberleri El Turco dizisiyle gündemde olan Can Yaman’dan büyük bir çağrı daha geldi!

El Turco dizisiyle gündemde olan Can Yaman’dan büyük bir çağrı daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisiyle büyük popülerlik elde eden Can Yaman, yurt dışında en geniş hayran kitlesine sahip Türk oyunculardan birisi olarak biliniyor. Son 2 yılık süreçte İtalya’da kariyerine devam eden oyuncu, en son Disney Plus ile özel anlaşma yapan isimler arasına katılmıştı.

Can Yaman, Disney Plus için hazırlanan ve hikayesi Osmanlı İmparatorluğu döneminde geçen El Turco isimli dizi için Macaristan’da bulunuyor. Oyuncu, 2. Viyana kuşatması sırasında İtalya’nın Moena köyüne yerleşen bir Türk genci olan Hasan Balaban karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Hasan karakteri yerleştiği köyü derebeylerden kurtarıp, özgürleştirme mücadelesi verecek.

İşte böyle dikkat çekici bir dizi için çalışmalar yapmakta olan ünlü oyuncu, ayrıca deprem felaketinin yaralarının sarılması için de sosyal medya üzerinden hayranlarını örgütlemek için elinden geleni yapıyor.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından İtalya’da çocuklar için kurduğu derneğe bağış yapılabileceğini ve bu bağışların da Ahbap Derneği’ne aktarılarak, bu sivil toplum kuruluşu üzerinden depremzedelere ileteceğini duyurdu.

Can Yaman’ın daha önce kampanya için AHBAP Derneği’ne 250 Bin TL bağışta da bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Özellikle Türkiye dışındaki hayranlarına instagram’da yer alan ve 10 milyon takipçisi bulunan hesabı üzerinden çağrıda bulunan Can Yaman, bağış desteği istedi.

İtalyanca, İngilizce ve İspanyolca dillerinde yayınladığı mesajlar üzerinden Türkiye’deki depremzedeler yararına kullanılmak üzere bağış yapmaya çağıran oyuncuya hayranlarından da olumlu yorumlar geldi.

El Turco dizisiyle gündemde olan Can Yaman'dan büyük bir çağrı daha geldi! 7