Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu bir harika! İyi Günde Kötü Günde dizisi hedefi 12’den vurdu

Elçin Sangu bir harika! İyi Günde Kötü Günde dizisi hedefi 12’den vurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı dizilerinden İyi Günde Kötü Günde ilk bölümüyle 12 Eylül Cumartesi akşamı yayınlandı. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin eğlenceli bir hikayesi var. Kiralık Aşk’tan sonra Elçin Sangu’yu yeniden romantik komediye döndüren yapımda, Zalim İstanbul’un Cenk’i olarak büyük beğeni toplayan Ozan Dolunay ile iyi bir uyum yakaladığı da ilk bölümden hemen fark edildi.

İzleyicilerin çok eğlenceli bulduğu ve Elçin Sangu’ya övgüler yağdırdığı diziden yansıyan izlenimler gayet olumlu… Romantik komedi rollerinde çok iyi performans sergileyen Sangu, takipçilerinin beğenisini kazanmayı başardı. Çarpışma dizisinde hayranlarını pek de memnu edemeyen Elçin Sangu, aradığı dizisini bulduğunu da gösteriyor.

19 Eylül Cumartesi günü İyi Günde Kötü Günde dizisinin ikinci bölümü yayınlanacak. Elçin Sangu, fragmandaki görüntülere bakılır ise yine bölümü sürükleyip götürecek. Ozan Dolunay da hayranlarını etkileyen bir performans ile yeniden dizilere dönüş yapmış oldu.

“Elçin”e helal olsun rolünün hakkını vermiş. LeySar çifti harika olmuş. Dizi çok iyi umarım bozmadan böyle gider” şeklinde birçok olumlu yorumu sosyal medyada görebilirsiniz. İyi Günde Kötü Günde dizisi daha ilk bölümden izleyicisini yakaladı ve önümüzdeki hafta da büyük bir eğlence vaat ediyor.

İşte İyi Günde Kötü Günde 2.bölüm fragmanı:

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla, diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa… Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözebilene aşk olsun.