Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu, birilerini fena taşladı! İyi Günde Kötü Günde’nin finali sonrası sert sözler!

Elçin Sangu, birilerini fena taşladı! İyi Günde Kötü Günde’nin finali sonrası sert sözler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV’de ekrana gelen İyi Günde Kötü Günde dizisi, dün akşam ekrana gelen 5. bölümünün ardından gelecek hafta yayınlanacak 6. bölümüyle final yapacak. Ancak bu final ne izleyicinin ne de oyuncuların hiç içine sinmedi. Diziye fazla şans vermeden kısa sürede yayından kaldırılmasına en çok da Elçin Sangu tepki verdi.

Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile birlikte başrolde yer alan Sangu, yaptığı açıklamalarla “Kanal dinamikleri” diyerek durumdan hiç de hoşnut olmadığını dile getirdi. “Set ile ilgili, yapım ile ilgili bir şey yok. İç dinamiklerle alakalı” yorumuyla oyuncunun diziyi kısa sürede bitirmek isteyenin kanal olduğunu da ortaya koydu.

Sangu, dizisinin erken final yapmasının bundan sonra gelecek projelerde bir tedirginlik yaratıp yaratmadığı sorusuna verdiği kinayeli yanıt da dikkat çekti. İyi Günde Kötü Günde dizisinin finalini kabullenemediği anlaşılan oyuncu, “Yooo, şöyle tedirginlik yaratmıyor; yine hikaye farklılık, daha müdahalenin olmadığı alanlara, ben hep söylüyorum, yine şansımı denedim belki, bir kırılma olmuştur diye ama anlaşılan çok da kendimizi kırmak derdinde değiliz biz anladığım kadarıyla. O yüzden olanlara yönelmek lazım demek ki… Herkes kaderini kendi belirliyor, göreceğiz…” sözlerini kullandı.

Elçin Sangu, birilerini fena taşladı! İyi Günde Kötü Günde'nin finali sonrası sert sözler! 7

Sevgilisi Yunus Özdiken’in açtığı mağazanın tanıtımına katılan oyuncu, magazincilerle yaptığı röportajda kızıl saçlı olduğu için başta kendisine hep kötü karakter geldiğini anlatarak “Kızıldan masum çıkmaz gibi bir algı vardı. Bunu kırmak için uğraşıyoruz. Elimizden geldiğince de farklı olsun istiyoruz” sözleriyle gelen teklifleri değerlendirirken seçici davrandığını belirtti.

“Çok masum duruyorsunuz” şeklindeki bir yorum üzerine de Sangu, “Kimse masum değil o kadar. Herkesin içinde vardır iyi taraf da kötü taraf da. Çıkarmamak lazım, çıkarttırmamak lazım” yorumunu yaptı.

Özellikle İspanyollardan gelen çok sayıda mesaj ile ilgili de konuşan oyuncu, “Ne kadar güzel bir şey dünyanın her tarafından insanlar sizi takip ediyor, biliyor, izliyor, iyi dileklerde bulunuyor. Mutluyum bu kadar gördüğüm sevgi karşısında” diye konuştu.