Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Sevdim dizisinde bambaşka bir rolde

Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Sevdim dizisinde bambaşka bir rolde

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İrem Helvacıoğlu, daha önce başka yapımlarda rol almış olsa da büyük kitleler tarafından tanınmasını sağlayan ve kariyerinde sıçrama yaşatan projesi Sen Anlat Karadeniz oldu. Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden dizide oynandığı Nefes karakteriyle büyük beğeni toplayan Helvacıoğlu’nun yeni dizisi ile ilgili detaylar da ortaya çıkıyor.

Başrolü paylaştığı Özcan Deniz’in aynı zamanda yapım ortağı olduğu dizinin çekimleri 9 Ekim’de başladı. Star TV’de ekrana gelecek olan dizinin hikayesi gerçek bir olaydan alındı. Sen Anlat Karadeniz’de şiddet gören bir kadını oynayan İrem Helvacıoğlu, bu kez bambaşka bir karakterle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Oyuncu, yeni dizisinde Ayliz isimli bir fotoğrafçıyı oynayacak. İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Ayliz, babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı bir kadın. Özcan Deniz’in oynadığı Kadir ise ailesinden uzakta tek başına bir hayat süren bir iş insanı.

Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve  Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecekler ve bir mucizeye tanıklık edecekler.

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Sevdim dizisinde bambaşka bir rolde 7

Skala Yapım ve Dnz Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şahin Altuğ üstlenmekte. Oyuncu kadrosunda Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç ve Ahmet Mekin de yer almakta.

Dizinin çekimlerinin başladığı gün olan 9 Ekim’de Özcan Deniz, başlama klaketini elinde tutarak yukarıdaki pozu verdi.