Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu, Çöp Adam dizisinde artık daha büyük sorumluluk üstlenecek!

Elçin Sangu, Çöp Adam dizisinde artık daha büyük sorumluluk üstlenecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu, Peri karakteri ile dikkatleri üzerine de toplamaya devam ediyor. Dizi ile birlikte sosyal medyada daha çok konuşulmaya başlanan ve en popüler kadın oyuncuları listesinde ilk 10 isim arasında yer alan ünlü oyuncu, Çöp Adam dizisinde de farklı yeteneklerini ortaya koyma adına önemli bir fırsat buldu.

Engin Altan Düzyatan ile iyi bir dizi çifti olmanın yanı sıra, çok farklı bir kadın karakteri olan Peri’nin serüveni de oyuncunun farklı duygularla izleyicilerin karşısına çıkmasına neden oldu. Peri karakteri son süreçte tedavi olma adına psikolog ile görüşmelere başladı. Tilbe Saran da bu psikolog sahneleri ile dizinin ekibine katıldı. Daha önce usta oyuncunun İstanbullu Gelin dizisindeki benzer sahneleri de akıllarda duruyor.

Çöp Adam dizisi hayranları Peri karakterinin geçmişte neler yaşadığını, bu noktaya gelmesine nelerin sebep olduğunu çok merak ediyor. Bu olayların bir bir ortaya çıkmaya başladığı bir süreç başlıyor. Dizinin senaristleri Peri’nin tedavi süreci içinde farklı olayları izleyicilerin merakına sunarken, Elçin Sangu’nun da bu sahneler için farklı duyguları öne çıkartan oyunculuk performansına şahitlik edeceksiniz.

Peri karakterinin iyileştiğini görmeyi çok isteyen geniş bir dizi izleyicisi var. Çöp Adam projesinin reytingleri de genel ortalamalara bakıldığı zaman fena değil. Peri’nin tedavi olmasını ve iyileşmesini, sonrasında neler yapacağını merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi var.

Bu nedenle de Elçin Sangu ile Tilbe Saran ikilisinin yer aldığı psikolojik derinlikli sahnelerin hikayede önemin artıyor. Elçin Sangu’ya da dizinin en önemli sürecince yine büyük sorumluluk düşüyor. Oyuncunun Peri karakterinin geçmişi ve iyileşme sürecinde farklı duyguları ekrana yansıtma zorunluluğu nedeniyle yoğun bir dönemin beklediği de ortada.