Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu, dizi konusunda kendinden emin ama kaçırdığı bir detay var!

Elçin Sangu, dizi konusunda kendinden emin ama kaçırdığı bir detay var!

tarafından ker_def
Yaşamayanlar dizisiyle ekrana dönmeyi hazırlanan Elçin Sangu’nun son halini görmüşsünüzdür…

Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini hafızalardan silmeye kararlı olduğu anlaşılan Elçin Sangu, yeni rolüyle herkesi çok şaşırtmaya kararlı.

InStyle dergisine konuşan güzel oyuncu dizinin farklılığını anlatan şu sözleri söyledi:

“Yaşamayanlar’ı izlediğinizde çok yüklenenler olacak, ‘Helal olsun’ diyenler olacak. Ne olursa olsun, önemli olan bizim böyle bir şeye cesaret edebilmiş olmamız. İnsanlar ve vampirler arasında devam eden bir savaşı anlatıyoruz. Bu işin yapılacağını duyduğumda yönetmenimiz Alphan Eşeli’nin yanına ‘Merhaba ben Mia’ diyerek gittim. Hayatım boyunca fantastik şeyler izledim. Bunu kendi keyfim için yapıyorum.”

Sangu, dizinin Blu TV’de yayınlanacak olmasının da oyuncular açısından önemli bir şans olduğunu ve paralı bir kanal olması sebebiyle de daha özgür olduklarını söylüyor.

Sangu’nun şu sözleri dikkat çekmekte:

”Sansür ve içeriğimize karışılması konusunda rahat bir nefes alabilirsek, hayalimizdekine yakın bir sonuç çıkarmamız da kolaylaşır. Blutv’nin içeriği paralı ve bu daha özgür olduğumuz anlamına geliyor”

Elçin Sangu belki de televizyon ekranına göre internet ortamında daha rahat edecektir, ancak Blu TV’nün de RTÜK kontrolüne girdiği gerçeğini göz önünde bulundurursak, internet televizyonlarının artık normal televizyonlardan denetim noktasında çok da farklı olmayacağını da öngörmek gerekiyor.

Büyük tartışmalar çıkartan bu yeni düzenlemeden Elçin Sangu ne kadar haberdar bilinmez ama dizinin yapımcılarının bu noktayı iyi değerlendirmesi lazım.

Elçin Sangu, dizi konusunda kendinden emin ama kaçırdığı bir detay var! 7

Sonra hem oyuncular hem yapımcı ve kanal yönetimi RTÜK kararları ile ciddi şekilde üzülebilir.

Elçin Sangu, “Televizyon herkese açık olduğu için orada alanınız daha dar. Alanınız daraldıkça da yaptığınız oyunculuk kısıtlı oluyor” diyerek aslında bir serzenişte de bulunmuş.

Ancak internet ortamı da herkese açık ve Blu TV paralı bir yayın olsa bile sonuçta diğer dijital kanallarla birlikte ciddi bir kitleye ulaşıyor.